serhat33 Üye Katılım 12 Kas 2009 Mesajlar 235 Puanları 1 17 Mar 2011 #1 Arkadaslar bitirme ödevi olarak soft start yapmayı düsünüyorum yalniz sürme devresi olarak tristörleri nasil tetikleyebilirm açılarını nasil bulabilirim elinde döküman ve devre seması olan arkdaslar varsa paylasabilir mi ?? Saygılarımlaa.. İyi çalışmalar..
Arkadaslar bitirme ödevi olarak soft start yapmayı düsünüyorum yalniz sürme devresi olarak tristörleri nasil tetikleyebilirm açılarını nasil bulabilirim elinde döküman ve devre seması olan arkdaslar varsa paylasabilir mi ?? Saygılarımlaa.. İyi çalışmalar..
ttrkn Üye Katılım 23 Haz 2009 Mesajlar 255 Puanları 1 17 Mar 2011 #2 tristörleri neyle kontrol etmeyi düşünürorsunuz? yani kontrolör olarak birşey varmı aklınızda?
EFESU Üye Katılım 5 Ağu 2008 Mesajlar 241 Puanları 6 26 Mar 2012 #3 şu an bende buna benzer bişey yapmak istiyorum .. tek faz için tca 785 ve onu da PIC ile kontrol etmek istiyorum ... tca785 11 numaralı ucundaki voltaj değişimi tetikleme açısnı kontrol ediyor bende bu uçtaki gerilimi PIC iel pwm metodu iel kontrol etmeyi düşünüyorum ..
şu an bende buna benzer bişey yapmak istiyorum .. tek faz için tca 785 ve onu da PIC ile kontrol etmek istiyorum ... tca785 11 numaralı ucundaki voltaj değişimi tetikleme açısnı kontrol ediyor bende bu uçtaki gerilimi PIC iel pwm metodu iel kontrol etmeyi düşünüyorum ..