3 fazlı elektrik sorunu!

test
Valorant ismini ve id ni at bakacağım eğer gerçekten radyant isen yarın evine ziyarete gelip bu olayı çözüme kavuşturalım bütün forum. 5 kuruş para falan su bile istemiyorum sadece çözelim.
Senin evime gelip çözmene ihtiyacım yok evime gelsen döverim seni zaten bu tavrından sonra.
https://tracker.gg/valorant/profile/riot/Kalox#00000/overview

Çok b....n bir şebeke bütün olayların faili ise güzel bir online ups (hatta en kralını) al, huzura kavuş kardeşim . Niye herkesi de kendini de üzüyorsun. Bak offline ups demiyorum yanlız.Kocaman ONLİNE.

Evet arkadaşlar bu sayfada daha önce tartışılan ve çözüm olmayan bir sorunun üstüne giderek çözüm yolları arıyorum. Öncelikle sorunum Bilgisayarıma gelen elektrikte sıkıntı olması ve bu nedenle oyunlarda input lag (geçikme) ve görüntüde kirlilik oluyordu. Bir çok yol denedim ama sorunu bir türlü çözemedim. Öncelikle 2 kere elektrik ustası getirdim ve testleri yapıp her şeyin normal olduğunu bana söyleyip gittiler. Ama sorunum hala çözülmedi. Yaklaşık 3 senedir bu sorunu yaşıyorum ve yaşayan çok kişi olduğunu biliyorum. En son çare olarak mahalle elektrikçimden rica ederek gelip onunda kontrol etmesini istedim. (Daha önce çağırdım elektrikçiler daha profesyoneldi) Binamızda 5 yıllık yeni bina ve 90 daire var. Öncelikle zemin katındaki elektrik odasında benim daireme gelen kablolara sayaçtan çıkartarak tek tek uçlarını yenileyerek tekrardan sağlam bir şekilde oturttu. Aynı işlemi evimin içindeki sigortada gerçekleşti. Şu an 4.gün ve bilgisayarımın görüntüsünde renkler bile değişti bu sorunu bilen bilir. Oyunlara akıcılık geldi ve sorun bir nebze çözüldü. Asıl konu elektrikçim bana bu eve 3 fazlı elektrik vermişler. Yani bana 3 farklı yerden elektrik geliyor ve evin içine farklı farklı elektrik dağılıyor. Eğer yaptıklarımız çözüm olmaz ise bunu tek faz düşürüp her yeri aynı elektrik verelim önerisinde bulundu. 3 fazlı elektrik eğer yüksek voltaj aletler yani buna sanayi elektriğide diyorlar orada kullanılan araçlar gibi bir şey kullanmıyorsan çok gereksiz dedi. Elektriğimde gerçekten iyi bir düzelme oldu. 1+1 evde tek başıma yaşıyorum. Sizce elektrikçimin dediğini yapmalımıyım bana ne gibi faydası olur. Şu an sorunum biraz düzelmiş olsa dahi hala binaya taşındığım ilk 2 senesindeki gibi değil. Benim için önemli olan oyunlarda bilgisayarımın tam performans vermesi. Bu sorun ile gerçekten 3 sene uğraştım yaklaşık 150k para harcadım ama yine tek çözüm getiren mahalle elektrikçim oldu. Siz bu duruma ne diyorsunuz? Daireme gelen 3 fazlı sanayi elektriğini iptal edip tek faza düşürmelimiyim?
3 Fazlı (Sanayi Elektriği) elektriğini iptal etmenize gerek yok, konuyla alakası olmaz. Fakat 2 yıl bir sorun yaşamadığınızı yazmışsınız, topraklamanız zayıflamış olabilir. Topraklamayı yenilemek gerekebilir.
Yada topraklama ile nötr karışmış olabilir. Birde yazılım sorun olabilir mi. Sorunu çözerseniz buradan paylaşırsanız, başkalarınında işine yarayabilir. Zira burası elektrik ile ilgi paylaşım forumudur. Kolay gelsin.

Sen, 3 senedir, bu lag mudur, lug mudur on unla uğrasıyorsun. Ben, 60 senedir,elektrıkle ugrasıyorum. 3 fazlı beslemeyi iptal etme lafını duydum, tüylerim ürperdi.
Kardeşim bende bilmediğim için size soruyorum zaten. Neden küfür eder gibi cevaplar veriyorsunuz ben onu anlamıyorum.
Sen, 3 senedir, bu lag mudur, lug mudur on unla uğrasıyorsun. Ben, 60 senedir,elektrıkle ugrasıyorum. 3 fazlı beslemeyi iptal etme lafını duydum, tüylerim ürperdi.
Bir şeyi düzgün açıklamak çok mu zor?

Forum istatistikleri

Konular
130,032
Kullanıcılar
453,001
Son üye
Tebdil-i Serdar

Yeni konular

Geri