Erhan_TR Profesyonel Üye Katılım 26 Kas 2013 Mesajlar 1,456 Puanları 281 Konum Adana 8 May 2022 #11 krallx' Alıntı: Min. ayarda kulanırız. Benim öğrenmek istediğim bu 3 kutuplu şalteri monofaze hatta kullanabilir miyim ve görevini yerine getirir mi. yoksa başka bir şaltermi almak gerekir. Genişletmek için tıkla ... Sayın @Under Ground olumlu yanıt vermişti sorunuza.
krallx' Alıntı: Min. ayarda kulanırız. Benim öğrenmek istediğim bu 3 kutuplu şalteri monofaze hatta kullanabilir miyim ve görevini yerine getirir mi. yoksa başka bir şaltermi almak gerekir. Genişletmek için tıkla ... Sayın @Under Ground olumlu yanıt vermişti sorunuza.
Konu Sah krallx Üye Katılım 8 May 2022 Mesajlar 6 Puanları 1 Yaş 34 8 May 2022 #12 @Under Ground @Erhan_TR teşekkür ediyorum cevaplarınız için.
Under Ground Profesyonel Üye Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 6,454 Puanları 2,556 Yaş 40 8 May 2022 #13 Son bir ilave . Köprü kablonuz gelen hatla aynı kesitte olsun . Daha kalinda olabilir aynı kesit olmazsa.
Son bir ilave . Köprü kablonuz gelen hatla aynı kesitte olsun . Daha kalinda olabilir aynı kesit olmazsa.