Aslında basit bir bilgi almak için konu açtım. Burada verilecek cevapta aslında çok basit. Kimse burada bir cevap yazmak zorunda değil, bunu da çok iyi biliyorum lakin forum sitesi
"İyilik yap deniz at" mantığı ile işler, danışmanlık ücreti söz konusu değildir yani... Lakin vermeye gönlün yoksa birde ipe un serersin. Kimisi armudu elmayı karıştırır, kimisi uzuuun uzun nutuk çeker amma ve lakin netice = sıfır artı sıfır, haaa! birde elde vardı bir sıfır o da eşittir edeeeer yine sıfır..!
Uzun lafın kısası :
Yine mi çaylak, olamaz !!! Sav başından gitsin.
Basit bir motor yapabilmek için illa mühendisliği okumaya da gerek yok pek sayın, muhterem arkadaşlar!
Ben burada birilerini adamdan sayıp adam gibi soru sorduysam, evet mutlaka ki kabahat bende.
Burada cevap yazan sözüm ona, iki saygıdeğer!
bu formda eminim ki sözü geçen zatı muhteremler ! Beni gönül rahatlığı ile banlayabilir yada banlatabilirsiniz. Ben bu forma bir daha girmeyi düşünmüyorum. Bir işe de yaramıyor zaten, boşuna vakit kaybı yahu ! Yalnız buradaki sorularımın cevabını her zaman olduğu gibi yine yabancılara ait bir siteden ve yine bir yabancıdan öğrenebiliyorum.