3 motorlu hidrofor sistemi problem hk

Valla manisaya gelebilme imkanınız olsa gerçekten çok güzel olurdu en azından bilen birisine yaptırdığımız için daha rahat olurduk

prezostat kontrolü nasıl bir şey bilmiyorum açıkçası belki mevcuttur da genleşme tankı iki adet 500 litre kapasiteli var hidrofor tamiri için gelen ustanın dediğine göre tek tank yetersiz kalınca ikincisi alınmış takılmış neden 1 tonluk takılmadı diye sordum yerden tavan yüksekliği kurtarmıyor o yüzden iki tank bağlanmış dedi. Tankın içindeki lastiği değiştirdiler su şuan sabit bir şekilde akıyor dalgalanma sorunu çözüldü. Motorları da olması gerektiği gibi çalışacak şekilde ayarlayabilirsek sanırım başka bir sorun kalmayacak

Dediğiniz gibi kartı tamir ettirmeye çalışayım o halde çünkü 600 tl civarında bir maliyeti var. Kısa devre neden kaynaklı olabilir dışarıdan bir müdahale ile mi yoksa kendi kendine oluşan bişey midir bu durum

Kart bu haliyle tamir olur görünüyor.

Ancak kartın bu hale gelmesinin nedeni bulunmadan takmamak lazım. Şu an 3 pompa çalışıyor ise yani kontaktörleri çekiyor ise sorun başka bir yerde ben kontaktörlerden şüphelenmiştim.

Ne kadarlık bir yatırım söz konusu belki bu konuda bir adım atabiliriz. Uzun vadeli sorun çıkarmayacak bir şekilde çözmek istiyorum. Ama güvenle iş yaptıracağım birisini bulamadım kime sorsam anlarız yaparız diyor ama durum ortada maalesef.

evet haklısınız sorunun kaynağını bulmak lazım. biz bunu farkedince elektrikçi çağırdık onun bize söylediği motorların basınç ayarları hepsi aynı ayarlı olduğu için aynı anda çalışıyorlar o yüzden yakmıştır dedi. motorların anahtarını açınca hepsi çalışıyor 8 bar a gelince duruyorlar. biz hepsi çalışmasın diye 2 tanesini açık bırakmıştık bu sefer de su sızıntısı olunca şimdi 1 motoru çalıştırıyoruz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Alan benim branşım dışında. Sadece bilgi sahibiyim bilgimi aktarmaya çalışıyorum. Piyasada bu işi yapmadığım için rayiç bedeli nedir bilmiyorum

Alan benim branşım dışında. Sadece bilgi sahibiyim bilgimi aktarmaya çalışıyorum. Piyasada bu işi yapmadığım için rayiç bedeli nedir bilmiyorum

teşekkür ediyorum yardımlarınız ve verdiğiniz bilgiler için bu konuda gelip bakabilecek birisi veya yönlendirme yapacağı birisi olursa belki daha güvenle iş yaptırabiliriz. konuyu takipteyim umarım bir çözüm bulabiliriz.

peki ben bu yanan kartı söksem tamir ettirmek için şuan sistemin çalışmasını etkiler mi acaba

Etkileyip etkilemeyeceğini bilemiyorum çünkü bağlantıyı yapan kişi nasıl yaptı bilemiyoruz.

Burada tanıdığım olmadığı için yönlendirebileceğim kimse yok. Ayrıca vaktim olsaydı inanın hem bir çay içmek hemde sisteme bakmak için uğrardım.

Şahsi fikrim Elektronik kart sıralı çalıştırma (eş yaşlandırma) için fakat max 2 pompa aynı anda çalışacak şekilde dizayn edilmiş.Prosestat ayarsızlığı veya herhangi başka sebeple pompaların üçü de devreye girince
bakır yollar kontaktör akımını karşılayamamış.

dediğiniz gibi de olabilir mantıklı görünüyor peki 3. pompa yedek olması amacıyla mı sisteme eklenmiştir birinde arıza çıkma ihtimaline karşı koyulmuş olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…