3 tl ye benzin satan firma.

Ali_Rıza

Katılımcı Üye
Katılım
4 Ara 2009
Mesajlar
1,260
Puanları
58
Yaş
41
Arkadaşlar merhaba.
Yeni bir akaryakıt istasyon ağı var. Hatta bugün de Ankara'da açılışı var ve akaryakıta ilk güne özel %25 indirim varmış. 150 TL'ye dolan depo 112'ye dolacaksa kaçırılmayacak bir fırsat gibi. Fakat daha önce hiç duymadım bu markanın adını. Daha önce kullanan arkadaşlar yorumlarını yazabilirler mi acaba? Marka adını yazmak istemiyorum ama zaten bilenler biliyordur.
 
marka ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama k..oil (ne olur ne olmaz ben e böyle yazayım) ise %25 kadar indirimine denk gelmemiştim ama istasyonlarında ara ara daha ucuz yakıt satıyorlar %9 - 10 gibi . ama % 25 çok farklıymış . ben olsam yine de merakımı gidermek adına bile olsa riske girer denerdim.
 
Marka olarak bilmiyorum ama İstanbul'da da marka veya istasyon bazında böyle kampanyalar oluyor. Buralardaki anlık-günlük ucuzluklara fazla şüpheci yaklaşmamak lazım. Sonuçta bu bir reklam ve reklam bütçesinden karşılayabilirler. Sektöredeki dev markaların reklama ayırdıkları rakamları düşünürsek daha iyi yorumlayabiliriz. Ayrıca yakıta ödenilen paranın çoğu aslında vergi olduğuna göre firma %25 indirim yaparsa 4 liralık yakıt 3 liraya satıldığında alınan vergi büyük oranda düşeceği için aslında bu bir vergi indirimi olacaktır :)
 
Ali denediysen söyler misin sonuç ne oldu? Malum 4.14 şu an benzin de :D
 
Zaten yeni olduğu için bu tarz kampanyalar kullanarak yükselmeye çalışıyorlar :)
Büyük bir dolandırmaca olsaydı sanıyorum şimdiye foyası çıkardı. Ancak pek sık benzinci değiştirmeyi önermezler.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,954
Mesajlar
922,070
Kullanıcılar
451,150
Son üye
mustafa kaya deneme

Yeni konular

Geri
Üst