egypt Üye Katılım 26 Kas 2007 Mesajlar 641 Puanları 6 Yaş 41 6 Şub 2024 #1 Merhabalar. Uzakdan baglanti yaparak calisan sistemdeki kizgin yag vanasina AT yaptiracak vanayi hassas sekilde ayarlayacak birine ihtiyacim var. Ucreti karsiliginda yarsimci olabilecek profesyonel arkadaslar yazabilir. A.tuning isinden anlamayan lutfen zaman harcamayin rica ediyorum
Merhabalar. Uzakdan baglanti yaparak calisan sistemdeki kizgin yag vanasina AT yaptiracak vanayi hassas sekilde ayarlayacak birine ihtiyacim var. Ucreti karsiliginda yarsimci olabilecek profesyonel arkadaslar yazabilir. A.tuning isinden anlamayan lutfen zaman harcamayin rica ediyorum
macix Onursal Üye Onursal Üye Katılım 11 Mar 2007 Mesajlar 1,074 Puanları 56 7 Şub 2024 #2 Sistemin kontrol sistemi nedir ? Autotuning yaparkan genelde sistemler hataları görmek için aşırı uçları deneyebiliyorlar buda hoş olmayan şekilde sonlandırılabiliyor. Ben her manuel tuting yapanlardanım tavsim de o şekilde.
Sistemin kontrol sistemi nedir ? Autotuning yaparkan genelde sistemler hataları görmek için aşırı uçları deneyebiliyorlar buda hoş olmayan şekilde sonlandırılabiliyor. Ben her manuel tuting yapanlardanım tavsim de o şekilde.