confickerbelasi
Profesyonel Üye
bu sefer kafası daha bozuk köpek ve sahibi ile muhatap olursun panterEmel de var...
ben diyorum ki olan köpeğe oluyor eziyet görüyor ondan havlıyor buna bakmak zorundalar bimer sorunu çözer.Ben sahibinle karakkolluk olduk diyrum sen sikyt et diysn
Yavuz arkdsm gunah olmasa zehirlicem zaten. Sahibine defalarca soyledim kavga ettik yok. Ne polis ne zapita hic birsey yapmiyor. Neymis avrupa uyum yasalarindan dolayi bisey yapamiyoruz diyorlar. O yasalar avrupaya gore bize gore digil siz icimizdeki hayvanlari egitin sonra cikarn yasanizi. Netten iki cihaz aldim biri 80 biri 100 tl ikiside bi ise yaramiyor. 100 tl alana dedim ise yaramazsa geri veririm .. bir tavir yapti vay efendim biz dolandiricimiyiz yillardir burda mekan sahibiyiz vs vs. Sonra telefon ettim dedimki ise yaramiyor.. neymis kopekle arasi 2 yada 3 mt olucakmis zaten o kadar yakin olsa zopayla bayiltcam.. zor bu memlekette yasamak cok zor..
Mahallede yavsak cok gelin hepbirlikte sikayet edelim diyorum..
BIZ KOPEGIN HAVLAMASINI DUYMUYOZ ORDA KOPEKMI VARMIS DIYORLAR...
Ne yaparsin simdi..
3 tane kucuk fino enigi ayarladim ramazan bittimi alicam catiya cikaricam hic durmadan havlaticam gorecez bakalim ne olucak
Confik kardes kopegin sahibinin gozlerini sisirdim yumrukla yine yapiyor. Sahibinden korktugumuzdan digil gunah olmaza evi taricam