3200A açık tip devre kesicisi demontaj-montajı

hayır aynı değil. bu bir sorun teşkil eder mi? ayrıca bu değerler neyi ifade etmektedir.

Moeller in sizin belirttiğiniz tipinde Elektronik trip ünitesi var.Elektronik trip ünitelerinde;
Ir:Akıma bağlı gecikmeli aşırı yük açtırıcı ayar akımı(Ir:0,4-1xIn arasında ayarlanabilir)
Ii:Gecikmesiz kısa devre açtırıcı cevap verme akımı(Ii:1,25-10xIn arasında ayarlanabilir)
tr:Açma sınıfı(2,5 tan 30 a kadar açma sınıfı ayarlanabilir)
Ig:Toprak kaçak ayar akımı(0,4-1xIn arasında ayarlanabilir)
tg:Toprak kaçak akımı gecikme değeri(0,1-0,5 s ayarlanabilir)
ayarları yapılmaktadır.
Aynı yükü besleyen termik magnetik şalterlerin bu değerleri aynı olması gerekir.

arakadaşım merhaba
anladığıma göre sistem de ki arıza kaçak akım kaynaklı gibi geldi.

arakadaşım merhaba
anladığıma göre sistem de ki arıza kaçak akım kaynaklı gibi geldi.

kaçak akımdan olsa kat dağıtım panolarında ve ana dağıtım panosundaki kaçak akım röleleri açmaz mı?

hadi hatta kaçak var diyelim, aynı hattı diğer trafodan besliyorum, aynı hat ama arıza vermiyor.

arkadaşlar merhaba; kesiciyi değiştirmeye karar verdim. fakat aynı kesicinin boyutları küçülmüş, piyasada eskisinden de bulamadım. kesicinin boyutları değişti de arkasındaki bara bağlantılarında bara boyutlarında bir değişiklik gerekir mi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…