Konu Sah usayli Üye Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 8 Puanları 1 Yaş 37 2 Ağu 2016 #11 paravan a.ş.' Alıntı: bu makina neyin makinesi ne iş yapıyor Genişletmek için tıkla ... 2000 kg toz karışım mikseri (çimento ve kum)
paravan a.ş.' Alıntı: bu makina neyin makinesi ne iş yapıyor Genişletmek için tıkla ... 2000 kg toz karışım mikseri (çimento ve kum)
paravan a.ş. Üye Katılım 22 Ara 2012 Mesajlar 214 Puanları 1 Yaş 37 2 Ağu 2016 #12 anlık değişken yük yoksa ve yaptığın ölçüm sağlıklıysa evet motor büyük ama kırma gibi anlık yük değişimi varsa bir daha düşünmelisiniz
anlık değişken yük yoksa ve yaptığın ölçüm sağlıklıysa evet motor büyük ama kırma gibi anlık yük değişimi varsa bir daha düşünmelisiniz
Konu Sah usayli Üye Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 8 Puanları 1 Yaş 37 2 Ağu 2016 #13 paravan a.ş.' Alıntı: anlık değişken yük yoksa ve yaptığın ölçüm sağlıklıysa evet motor büyük ama kırma gibi anlık yük değişimi varsa bir daha düşünmelisiniz Genişletmek için tıkla ... ilginize teşekkürler hocam. anlık yükleme yok ama, elektrikler kesilip, içi dolu iken çalıştırmaya kalkarsak sıkıntı olabilir diye düşünüyorum.
paravan a.ş.' Alıntı: anlık değişken yük yoksa ve yaptığın ölçüm sağlıklıysa evet motor büyük ama kırma gibi anlık yük değişimi varsa bir daha düşünmelisiniz Genişletmek için tıkla ... ilginize teşekkürler hocam. anlık yükleme yok ama, elektrikler kesilip, içi dolu iken çalıştırmaya kalkarsak sıkıntı olabilir diye düşünüyorum.
paravan a.ş. Üye Katılım 22 Ara 2012 Mesajlar 214 Puanları 1 Yaş 37 2 Ağu 2016 #14 usayli' Alıntı: ilginize teşekkürler hocam. anlık yükleme yok ama, elektrikler kesilip, içi dolu iken çalıştırmaya kalkarsak sıkıntı olabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... Bu meyanda çalıştırmamanız gerekiyor içini manuel boşatlmalı
usayli' Alıntı: ilginize teşekkürler hocam. anlık yükleme yok ama, elektrikler kesilip, içi dolu iken çalıştırmaya kalkarsak sıkıntı olabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... Bu meyanda çalıştırmamanız gerekiyor içini manuel boşatlmalı
Konu Sah usayli Üye Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 8 Puanları 1 Yaş 37 2 Ağu 2016 #15 paravan a.ş.' Alıntı: Bu meyanda çalıştırmamanız gerekiyor içini manuel boşatlmalı Genişletmek için tıkla ... manuel de otomatikte boşaltabiliyorum. sistemin procesi buna uygun
paravan a.ş.' Alıntı: Bu meyanda çalıştırmamanız gerekiyor içini manuel boşatlmalı Genişletmek için tıkla ... manuel de otomatikte boşaltabiliyorum. sistemin procesi buna uygun