37 kw dalgıc pompa sorunu

şefim şimdi pompa yıldız ücgen ile yol veriliyor panosu orjinal panosu degil ama koruyu ekipmanlar mevcut termistör baglantısını aşiri akım üzerinden gecirerek baglatım bu bir gün icerisinde pompa arada sırada devre dişi kalıyordu ben bunu pompanın özelligi diye göz artı ettim

en son calişmiyor diye cagırtıklarında 100 a otomatın attıgını gördüm ölcümü yaptıgımda 2 sargını gövdeye verdigini fark ettim

servisi aradık ve servis bize kablo girişlerini sök dedi belki klemensler yanmiş olabilir dedi söktügümde icinde suyu fark ettim

gerilim düşümü yok pompa panosu dişarıda 350 kw jeneratör ile besleniyor pompanın kablo yüzüklerinde yer olan kodların başkası tarafından degişmiş olmasını düşünüyorum pananun cıkış klemenslerine pompayı şöyle baglanmiş oldgunu gördüm

u1-u2 w1 w2 v1 v2 bu şekilde aynı uclara baglantı yaptıgımda motor nasıl calişmış okadar süre ona kafam takılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…