380 VAC motor bağlantı

Herkese Merhaba 7 senedir makina imalatında çalışıyorum kendimi sadece mekanik kısma adamıştım şuan ilk defa kendi işimi aldım dışarıya iş yapacağım çok basit bir eleme makinası olucak motorun hızını kontrol etmek istiyorum bu yüzden sürücüye ihtiyacım var motor 0,37 kw redüktörlü motor olucak 380v sürücü hakkında bilgim yok bu yüzden hızını ayarlayabilmem için sürücüden pot la ayarlamak istiyorum şimdi asıl soru uygun f/p sürücü almak istiyorum motor ve sürücüden başka birşeye ihtiyacım var mı kontaktör vs gibi şeylere hiç bilgim yok o yüzden soruyorum sadece start stop birde hız ayarı olcak bunlar için ne malzemelere ihtiyacım var yardım eder misiniz

Merhaba dostum,
Yaskawa sürücü ile bunu rahatlıkla yapabilirsin.
Fiyatı biraz yüksek olabilir ama kalite tesadüf değildir.

Hangi sürücüyü seçerseniz genelde nasıl bir kumanda şeması kurmanız gerektiğine dair kullanım kitapçığında bir wiring diagram da oluyor . İlk önce bütçesinizi tespit edip ona göre alabileceğiniz en iyi sürücüyü almaya bakın .

Müşteri ucuz maliyetli birşey istediği için maalesef sürücüyü uygun maliyetli birşey seçmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…