Evet bu tarz tasarımın o dezavantajı var, çözüm olarak yazma işlemi bitince , dilimleyici yazılıma bir iki kod ekleyerek , Z ekseninde otomatik kilit sistemi olacakçok güzel görünüyor proje ellerinize sağlık, bişey merak ettim z ekseni kayış ve ray arabalı sistemde, yazım işlemi bittikten sonra (motorlar durunca) yukarda sabit kalabilecek mi? Bunu düşünmüşsünüzdür elbette ben sadece çözümün ne olduğunu merak ettim?
Evet bu tarz tasarımın o dezavantajı var, çözüm olarak yazma işlemi bitince , dilimleyici yazılıma bir iki kod ekleyerek , Z ekseninde otomatik kilit sistemi olacak
İlk projenizden itibaren takipteyim.Yalnız ben yaptığınız cnc de 3d printer olarak nasıl kullandığınızı anlamdım.Buradan yazma sebebim buradada aynı yöntemi kullanabiliyor olacağınız.Ben tek değilimdir belkide anlamayan
Hocam makineyi ticari ürüne dönüştürmeyi düşünüyorum.
Evet, CNC ile metal işlerken biraz gürültülü çalışıyor, bizim binada iç ve dış izolasyon var. CNC nin alt kısmında tahta ve titreşim azaltıcı teker var, Umuyorum komşular sesi duymuyordur.Kolay gelsin gene güzel bir proje imza atmak üzere siniz. Merak ediyorum bende yapımına başladığım için Cnc Router I evde çalıştırmanız ses vs açısından hiç problem olmuyor mu. Komşuları falan düşünüyorum da benim proje bitince nasıl bir durumla karşı karşıya kalacağım acaba.
Hocam makineyi ticari ürüne dönüştürmeyi düşünüyorum.
Teşekkür ederim, beğendiğinize sevindim .Tek kelime ile müthiş bir cnc ve 3d printer çalışması.Video çok güzel olmuş elinize sağlık.Takipteyim.Hangi şehirdesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?