Konu Sah serkan_48 Üye bildiğin dümdüz üye Katılım 5 Ağu 2009 Mesajlar 14,292 Puanları 4,156 Yaş 44 Konum Antalya 2 May 2015 #11 aslan93' Alıntı: Hocam genelde kırılmış program yapar bunu ücretsiz program bulamazsınız.İsterseniz programı indirebileceğiniz link vereyim ? Genişletmek için tıkla ... Link ver hocam sevinirim. yolgezer74' Alıntı: arkadas durumu ne olsa ben cozum bulacam da o da sorunun cevabini acip kacangillerden oldu- Genişletmek için tıkla ... yolgezer dostum iş nedeniyle şehir dışındayım. Bu nedenle nete çok giremiyorum. Nete girdiğimde de çok iyi çekmiyor.
aslan93' Alıntı: Hocam genelde kırılmış program yapar bunu ücretsiz program bulamazsınız.İsterseniz programı indirebileceğiniz link vereyim ? Genişletmek için tıkla ... Link ver hocam sevinirim. yolgezer74' Alıntı: arkadas durumu ne olsa ben cozum bulacam da o da sorunun cevabini acip kacangillerden oldu- Genişletmek için tıkla ... yolgezer dostum iş nedeniyle şehir dışındayım. Bu nedenle nete çok giremiyorum. Nete girdiğimde de çok iyi çekmiyor.
yolgezer74 Katılımcı Üye Katılım 13 Mar 2015 Mesajlar 1,397 Puanları 56 Yaş 34 2 May 2015 #12 orasini bilmem ama dedigim yontem prosuz, yani sen istedigin gibi kullanirsin eger becerdi isen, ama bu islem cok kasar hem pcyi hem neti.
orasini bilmem ama dedigim yontem prosuz, yani sen istedigin gibi kullanirsin eger becerdi isen, ama bu islem cok kasar hem pcyi hem neti.