burası tartışma yeri olmadığı için seninle tartışmıyorum.kendini nimetten sayıp ta işi uzatma.tartıştığın konuda bilgine bak ondan sonra konuş.daha kontaktör nedir.röle nedir bilmiyorsun.seninle ne tartışayım.önce öğren ,sonra yaşına göre birini bul ,seni muhatabı görürse o kişi veya kişilerle tartış.
dostum ben neyin ne oldugunu senden ii bılıyorum o yuzden benımle bırak tartısmayı benım hakkımda bısey beyan ederken bıle ıkı kere dusunmen gerekır ama ben işi t..sarmasına aldım ayrı konu
ben her alanda tartısırım benım ıcın problem yok Allah'a Şükür birçok alanda kendını usta dıye nıtelendıren kısılerden kat kat bılgı ve becerım var .. Şıkıntı yok farkındaysan su ana kadar sana hakkımda veya yapdıklarım veya yapabılceklerım konulardan bahsetmedım
Ben bırıyle tartısırken once karsımdakı kısı benı saf veya hıcbıseyden anlamıyor gıbı dusunmesını saglarım
buda bana karsımdakı kısının sacma sapan yada mantık a aykırı dusunceler veya fıkır beyan etmesını saglar
bende sarf edılen bu cumleler netıcesınde karsımdakı kısıyı rahatlıkla konusamaz hale getırırım eger bırıyle gercekden tartısmak ıstersem
dıyosunkı ben 29 meslek hayatımda hep böyle yapdım okudum arastırdım fılan
sonrada dıyosunkı.. ınternettekı bılgıler bılmemız gerekenler zaten.. (ki bu konuyu cok farklı yerlere getırebılırdım)
madem ınternettekı bılgıler bılmemısız gerekenler kı sen bunların hepsını bıldıgıne emınım.. ve dunyada kıtaplarda olmayan bılgıler ınternette ..
pekı sen neden 29 yıllık meslek hayatında ne arastırdın cok merak edıyorum
me.close
Ben hıc bıkmadan usanmadan her yazılan yazıya yanıt verırım bundanda şüpen olmasın