Sonsuz disli reduktor bu model... bunlari cevirmek motoru cok yorar... step motorunuzun kac nm tutma torku var bilmiyorum ama bu reduktorun bosluk oranlari cok fazladir...bosluksuz reduktorler biraz pahalidir ama iciniz rahat olur ve donup arkaya bakmazsiniz bile...kendi makinamda z ekseninde 1/5 var ve zerrece supheye dusmuyorum sifirlamada...1/ 20 oranlisi 780 dolar civari diye duymustum... yakin zamanda bunun ucte biri fiyatina ve cok kaliteli bir urunu paylasacagim insaallah... ANkarada isen 1/7 oranli bosluksuz cycloid reduktoru nema 23 flans uymlusu nu denemen icin verebilirim...3 eksenimiz servo ancak 4.eksen step
varvel srt 04007G318 model numarası bu.
sanırım 1/28.
İstanbuldayım, 1/5 1/7 1/20 küçülerek giderken hassasiyet artıyor mu?Sonsuz disli reduktor bu model... bunlari cevirmek motoru cok yorar... step motorunuzun kac nm tutma torku var bilmiyorum ama bu reduktorun bosluk oranlari cok fazladir...bosluksuz reduktorler biraz pahalidir ama iciniz rahat olur ve donup arkaya bakmazsiniz bile...kendi makinamda z ekseninde 1/5 var ve zerrece supheye dusmuyorum sifirlamada...1/ 20 oranlisi 780 dolar civari diye duymustum... yakin zamanda bunun ucte biri fiyatina ve cok kaliteli bir urunu paylasacagim insaallah... ANkarada isen 1/7 oranli bosluksuz cycloid reduktoru nema 23 flans uymlusu nu denemen icin verebilirim...
planet cycloid sistemlerde redüksiyon değeri arttıkca hassasiyet değeri genelde düşüyor diye biliyorum ve onlar tek yada çift temaslıdır benim sistemim planet cycloid değil ve her yüzeyden tam temaslı...İstanbuldayım, 1/5 1/7 1/20 küçülerek giderken hassasiyet artıyor mu?
Cihazın motoruna müdahale etmek istemiyorum, 4.eksen set olarak satıp yine aynalı puntalı raylı set alabilirim.
Planet/harmonik/cyloid sistemler var 5-10bin arası tr de satan varsa almak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?