denizonline
Üye
Öncelikle geçmiş olsun motor giden kablolardan motor gövdesine bağlı toprak hattına kaçak var mı yok mu onu bir test edin. Bobin Omajları aynı mı onu bir test edin. Sorun görünmüyorsa motor sürücüsü nem buhar olmayan bir yerde mi ona bakın.Merhabalar şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim
4kw 380v hücreli aspiratör fan ile restoranımızın havalandırmasını sağlayacaktık
fanı 4kw isiso marka 380v bir sürücüye bağlattık
elektrikçi arkadaşın söylemesine görede üçgen bağlamış
ilk gün 15 dk
2. gün 20 dk
3. gün de
20-25 dk çalıştı motor sonra şartel attı
şuan şarteli kaldırıp tekrar çalıştırmayı denedim gene şartel attı ve bir kaç sefer daha denedim sonuç aynı
sizce sebep ne olabılır? motor çatıda vinç ile konuldu ve bakamıyorum şuan
yardımlarınızı bekliyorum
not: 3 lü trifaze şartelini attırmıyor Sigorta panosundaki tek ana kacak akımı attırıyor
panoya baglı bırcok cıhaz var onlar calısırken sorun yok
cevaplar ıcın tesekkurler4 kw. motor , yıldız baglantıdır. Çok özel üretim değilse..İşiniz zor..ç
cevaplar ıcın tesekkurler
yıldız baglanmalıydı ucgen bagladık dıye yandı ozmn dogrumudur ?
ve motorun sokulup servıse gıtmesı veya degısmesı gereklı ?
Kesin yıldız bağlanır diye birşey yok ustad. Motor etiketinde yazan ücgen voltajina gore sürücü set edilmişse üçgende çalışır motor.4 kw. motor , yıldız baglantıdır. Çok özel üretim değilse..İşiniz zor..ç
motor uzerınde hem yıldız hem ucgen baglantı seması varKesin yıldız bağlanır diye birşey yok ustad. Motor etiketinde yazan ücgen voltajina gore sürücü set edilmişse üçgende çalışır motor.
motor uzerınde hem yıldız hem ucgen baglantı seması var
isiso surucu servısıde ucgen dedıgı ıcın ucgen bagladık
motorda calıstı 20 dk kadar sonra sartel attı ve sımdı calısmıyor
Arkadaşım, kesın demedım. Bildiğim kadar ile, 4. kw a kadar yıldız baglantı, bunun üzeri üçgen ve yıldız üçgen baglantıdır. Özel üretim değilse dedım. Motor yukarıda o ldugundanda, soran arkadaş ne kontrol edebiliyor, nede, etıket resmını atabiliyor.Kesin yıldız bağlanır diye birşey yok ustad. Motor etiketinde yazan ücgen voltajina gore sürücü set edilmişse üçgende çalışır motor.
Sürücü ,ile yol verılıyorsa, yıldız/üçgen oluyormu, yoksa direkt üçgen baglanıp, ayarlı zaman süresi sonunda max, gerilim ve deviremi ulaşıyor.niye üçgen başlatıp yıldıza geçmedi?
Motor uçlarını sürücüden ayırıp, boşda sürücüye strat vcerin, normalm, bakın.motor uzerınde hem yıldız hem ucgen baglantı seması var
isiso surucu servısıde ucgen dedıgı ıcın ucgen bagladık
motorda calıstı 20 dk kadar sonra sartel attı ve sımdı calısmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?