Her malına fiyat koyana müsbet menfi yorum yapmaya kalsa ömür yetmez.
Bu sayfalarda yada bu forumlarda herkez kendi yağıyla kavrulmuyor bunu siz daha iyi biliyorsunuz.
Ticari amaçlı yada paylaşım amaçlı kullanıldığı aşikar.
Kimi sponsor kimi ayan beyan ticari amaçla bulunuyor. Beni yada başkasını da ilgilendirmez ne amaçla bulunduğu.
Kerizler uyandırma meselesine gelince bunu bana söylemeniz sizin ayıbınız. Klavye başından sallamakla olmuyor. Kaç tane üniversiteye, öğrencilerine, hocalarına kaç motor kaç tane kart hediye ettiniz ? (Siz de yapın diye demiyorum)Lafını etmek kesinlikle değil, bugun bu forumda takip edenler hala var içlerinde gerek görürlerle teyit ederler.
Çinlinin hesabına hiç girmeyelim. Yaklaşık 6 yıldır iyi kötü ticaretimiz dostluklarım var. En az sizin kadar biliyorum maliyetlerini.
Sonuç itibariyle burada ticaret de yapılır yardım da. Dolaylı yoldan ticaret yapana da forum kuralları dahilinde gereğini yaptırın millete git web sitesi aç diye adres göstermek yerine.
Bu memlekette %150-300 kar eden bi burda üç kuruşluk malzemeyi satan var değil mi? Geri kalanı %10 kar ediyor
Bunlar da amiyane tabirinizle ucuz müşteri ayakları...
Sizin bildiğiniz gpeker aynı gpeker de kime yakıştı kime yakışmadı orası muamma.
Selametle.