5 km rf kumanda

i.sinaplı

Katılımcı Üye
Katılım
30 Ara 2008
Mesajlar
1,173
Puanları
56
Yaş
43
Konum
BARTIN
selam kuyu kontrokü yapmak için 5 km mesafede yayın yapacak rf alıcı-verici arıyorum..

433 mhz amacım pompaları kontrol etmek su kuyularını. piyasadaki 4--6-8 kanallı olanları işe yaramıyor bukonudaki uzman arkadaşlardan yanıt bekliyorum.
 
Cihazı satınalmak istiyorsanız yönlendirebileceğim 10 km mesafeli cihaz satan arkadaşlarım var. Özel mesaj atabilirsiniz.
 
Cihazı satınalmak istiyorsanız yönlendirebileceğim 10 km mesafeli cihaz satan arkadaşlarım var. Özel mesaj atabilirsiniz.

ozel mesaj attım ama size cevaplamadınız halen sorumu fiyatı ne olursa olsun %100 çozüm versinde çünkü 5-6km az mesafe değil birde rf ise birde..
 
arkadaşlarım 433 mhz veya daha üst bantta yayın yapan rf kumandaya ihtiyacım var bana hangi ürünü tavsiye edersiniz mesafesi ise 5 km olacak..

sizlerden cevap bekliyorum bu rf kumanda hakkında..
 
benımde sorunum bu uzak mesafeden kumanda yanlız yuksek frakans yerıne radyo frakansı duşunuyorum mesela 27 Mhz bu frakansta 100 miliwat serbest 433 Mhz 10 miliwatt 446 Mhz 500 miliwat ama frakans yukseldıkçe mesafe kısalıyor benım bıldığım bu konuda tartışarak guzel bır devre çıkarmak isterım bilgi paylaştıkça çoğalır
 
Sayın şef112 geçen hafta özel mesaj göndermiştim onu tekrar gönderiyorum umarım bu defa ulaşır.
 
mesajınızı aldım zfergrbz.. teşekkür ederim size dönücem sonra..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…