5 Zone Alarm Sistemi şema

i.sinaplı

Katılımcı Üye
Katılım
30 Ara 2008
Mesajlar
1,173
Puanları
56
Yaş
43
Konum
BARTIN
Her bölgeye bir normalde kapalı iletişim kullanır. Bu mikro olabilir anahtarlarını veya standart alarmı kişiler (genellikle) anahtarları kamış. Uygun anahtarlarını çalar dükkanlar kimden satın alınabilir ve kapı çerçeve veya pencere ledges içinde gizli.

Bölge 1 olan binanın giriş ve çıkış noktası olarak kullanılacak bir zaman dilimidir. Bölgeler 2 - 5 olduğunu hemen bölgeleri olan gecikme ile alarmı harekete geçirecektir. Bazı RF dokunulmazlığı uzunluğunda kablo için sağlanan giriş kapasitörler, C1-C5 ile çalışır. C7 ve R14 de geçici suppresser oluşturmaktadır. Set olarak en önemli geçiş eylemler / iptal ve yeniden açın. Iyi güvenlik için, bu anahtar ile metal türü olması gerekir.
İşlem:
Açnz üzerine, C6 R11 ile ücret alınacak olup, çıkış gecikme gibi çalışır ve yaklaşık 30 saniye olarak ayarlanır. Bu y C6 veya R11 değişen tarafından değiştirilmiş olabilir. Bir kez zamanlama süresi geçmiş ise, LED6, sistem anlamı ışık olacaktır silahlı olduğunu. LED6 harici örneğin çan kutusu at monte edilebilir ve görsel gösterge, sistem bulunmaktadır sağlar. Sonra, Zone 1 de dahil olmak üzere alarm tetikleyecek açılır herhangi bir kişi belirleyin. Binanın giriş üzerinde alarm tetiklemesini engellemek için, gizli yeniden giriş anahtarı ameliyat olmak gerekir. Bu C6 boşaltma ve kayıt zamanlayıcı başlar. Yeniden giriş geçiş ruhsatsız kamış geçiş, bir kapı kare herhangi bir yerinde yer olabilir ama göze görünmez. Panik düğmesi, basıldığında, alarm ayarlamak zaman harekete geçirecektir. Röle kişiler, çalıştığı siren veya düdüğü RLA2 mandallı sağlamak RLA1.

guard31.gif
 

Forum istatistikleri

Konular
128,911
Mesajlar
921,624
Kullanıcılar
451,065
Son üye
ümit karasu

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst