aynı dertten muzdarip'iz
asıl dert elektronikcilerden destek konusu,
eskiden yardımlaşma vardı, kimileri yardımcı olmaya çalışırdı bir teşekkürü çok görür kimi kendi hatası yüzünden kart kompoment dizisi kavrulur suç elektronikcinin olur, elektronikcilerde kendince haklı,,
ama bizde bu konuda muzdarip olduk
k.k forum yönetimine arz bir konu açma niyetim var,
ağırlıklı olarak elektronikciler olacak
kısaca özet geçeyim,,
konu sahibi ve ben ve daha nicelerinin elinde atıl kalan onarımı bekleyen eşya var,
yani şimdi türkiyede inverterlerin çalışma prensibini bilen elektronikci yokmu yani,?? illaki vardır,,
hazır bu kadar söylenmişken aklımdakini söyleyeyim,,
misal sarı kepenkli ayverdi feet
Elektronik, karaköy falanca sokaktasın gönderelim sana hakkın neyse al ekmek teknen orası,
şahsen ben elimdeki inverteri on paralık parça yüzünden mahvettim elektronikci bulamayınca, yüksek frekansla da olsa çalıştırdım gene, ama kartın yarısı yok şimdi,
elektronik nankör bir meslektir normal
Elektrik işlerine benzemez, uzaktan uzağa yardımcı olmanız neredeyse olanaksızdır, heleki elektronikci olmayana tarif etmek tam bir curcunaya sebep,
şimdi ben ilan edercesine söylüyorum elektronikci lazım,
konudaki inverterin çalışma prensibini bilmiyorum ama benzer arıza benim inverterde sürücü arızasından çıktı, senin karttaki 3205 miş bendeki de ırf 840
2 kanaldan sürüyor zaten, n yada p olarak, ben sürücünün kanallarını yer değiştirdim çalışmayan kanal çalıştı öbür çalışan mosfeti patlatınca anladım sürücünün arızalı olduğunu, illa ondandır demiyorum (elektronikci değilim)