Bu üründe nasıl bir malzeme kullanılmış? Pedin dışını beyaz tüle benzer bi kumaşla kaplamışlar ama içindeki yassı tel hangi malzemedir onu merak ediyorum 3-5v ile 40-50 derece yüzey sıcaklığına ulaştığı yazıyor. Bu ürünü de alabilirim fakat kendim yapmak istiyorum, deneyimi, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Ürün Geri Bildirimleri: "нагревается не очень" - "it does not heat up very much." - "çok ısınmıyor"
5 volt ile 45 derece elde edemezsin, en fazla hissedilir bir ısı verir belki, yinede pil dayanmaz biter yada pc takarsan pcyi bozarsın. sen ne için kullanacaksın?
Ürün Geri Bildirimleri: "нагревается не очень" - "it does not heat up very much." - "çok ısınmıyor"
5 volt ile 45 derece elde edemezsin, en fazla hissedilir bir ısı verir belki, yinede pil dayanmaz biter yada pc takarsan pcyi bozarsın. sen ne için kullanacaksın?
Benim yapmak istediğim şey motorsiklet gidonu için bir ısıtıcı... Hazır olarak satılıyor ama kendim yapmak istiyorum biraz daha geliştirip. Yani gidonu tutarken kış aylarında elimi ısıtması yeterli.
Linkini verdiğiniz karbon ısıtıcı filmler kaç voltla çalışıyor?