mechullll
Üye
Sayın mechullll
Proje çizmek ve çizilecek şeyi tasarlamak ayrı şeylerdir. Sorunuzdan tasarım konusunda bilgi düzeyinizin yetersiz olduğunu görüyorum. Forumda size verilecek cevaplarla doğru tasarım konusunda bilginizi yeterli noktaya getirme olanağınız bence yoktur. Bence tasarım konusunda tecrübeli ve bilgili bir mühendisten/mühendislik firmasından hizmet alın.
Sayın Yufucan;
Öncelikle konu ile ilgilendiğiniz, yorum yaptığınız ve öneriniz için teşekkür ederim. Konuda da bahsettiğim gibi bir fabrikanın projesini çiziyorum. Bununla ilgili teknik bir forum sitesinde tecrübeli mühendis veya teknik arkadaşlardan yorumlarını istedim. İki yıllık bir mühendisim yani bazı konularda yeni yeni tecrübe sahibi oluyorum. Bence proje çizmek ile tasarlamak aynı şey bir mühendis açısından. Çünkü önce tasarlarsınız daha sonra tasarladığınız şeyi çizersiniz. Eğer bu konu ile ilgili tecrübeli ve bilgi sahibi iseniz burda bence kısada olsa bir yorum yapmanız veya bir tek hat şeması paylaşmanız benim ve ileride belki forumda böyle bir konuyu araştıran herhangi bir arkadaşım için çok daha faydalı olabileceği kanısındayım.