Askerlik hizmeti doğuda bir üs bölgesine düştü iki acemi birliğim var intibak,komando derken her yerde elektrikçi olduğumu söyledim kimse almadı tesadüf üs bölgesinin elektrikçisi terhis oluyor acil elektrikçi lazım bir anda star oldum şöyle rahattır felan anlatıyorlar dedim bak mesleğin işe yaradı felan zaten dağın başı ne iş çıkabilir ki dedim ,önce en alttan başladılar teste uzman çavuş,astsubay sordu elektrikçimisin diye dedim evet İstanbul'da bu işi yapıyorum derken yüzbaşı geldi sen dedi elektrikçimisin dedim evet sordu ampul takabilirmisin dedim takarım komutanım hadi lan dedi onu ben de takarım tekrar sordu oğlum bize elektrikçi lazım sigorta arıza felan yapabilirmisin(babacan adamdı kulakları çınlasın)anlattım sıfırdan binaya tesisat yapıyorum ,arıza biraz elektronik ,mekanik tamam dedi yeni elektrikçi sensin hiç anlamadığım işler yaptım direğe trafo taktım ,okula tesisat,teröristin kestiği kabloyu taktım ,çevre aydınlatmaları için 20 metrelik direğe tırmandım,jeneratör bakımı tek başıma karar verip uygulamak zorundaydım ve her şey benim elimdeydi plansız bir şekilde karanlıkta kalan bir üs bölgesi hedefti çünkü (sızma çatışma durumunda bölgeyi planlı şekilde karartmak yakındaki köyün elektriği kesmek benim işimdi)yaptığın işte kendine güven onu bilmemek bunu hatırlamamak işi yapmamak için bahanen olmasın hala bilmediğim geliştirmeye çalıştığım yönlerim var ögrenmenin sonu yok ,sınavı bir kerede geçersin belki ondan sonrası hep sınavdır senin için, kendini geliştir ögrenmeye çalış ,pratiğe dök ,başarılar dilerim sınavda.