6v 12v akü şarj cihazı sorunu osram

Mrb arkadaşlar. Yeni bir akü şarj cihazı satın aldım osram marka. Çocuğumun 6v 4ah akülü araba aküsünu doldurmaya çalıştım ama anladığım kadarı ile (ürünü satın aldıktan sonra) 7ah altını şarj etmiyormus. Firmaya iade etmek istedim ama kabul etmedi. Nasıl şarj ederim. Acaba bir akü daha alsam 4 ah Parelel bağlasam 8 ah olur bu şekilde şarj edebilirmiyim. İkisini aynı anda.

güzel insan, sabır en büyük erdemdir. senin bu osram amcanın linki filan yok mu? bir inceleyelim de, boşa sallamayalım.

datasheet bilgilerine ulaşamadım... nasıl çalıştığı hakkında bilgi bulamadım.

6 volt 4 amper bir bataryayı sağlıklı olarak şarj 400 mA civarında şarj etmelisiniz.

Nasıl şarj olacağına ilişkin asıl bilgi bataryanın üzerinde yazıyor olmalı. Yazmıyor ise yukarıdaki hesaba göre şarj edebilirsiniz.

Elinizdeki şarj aletine bakarsak bir araç aküsü şarj aletine benziyor. Onunla elinizdeki aküyü şarj edemezsiniz.

https://www.osram.com/ecat/BATTERYcharge 906-Smart battery chargers-Battery care-Automotive/com/en/GPS01_3388038/ZMP_4062119/
3 amper imiş minimum şarj akımı bu yüksek gelir.
iyi bakmamışım değerlere.

Son düzenleme:
Ee ne yapmam gerekiyor arkadaşlar. Şarj edemez miyim yani. Boşuna mı aldım

E ve t arac ve motosiklet için ama 6v şarj özelliği de var sadece 12 v değil yani

Peki şunu deneyeceğim. Motosikletim var. Onun aküsünu çıkarıp (12v) akülü araba aküsü ile(6v) Parelel bağlayıp deneyeceğim. Yani 12v akü dolarken onu da dolduramazmiyim aynı anda

Peki şunu deneyeceğim. Motosikletim var. Onun aküsünu çıkarıp (12v) akülü araba aküsü ile(6v) Parelel bağlayıp deneyeceğim. Yani 12v akü dolarken onu da dolduramazmiyim aynı anda
matematik bilginiz var değil mi? küçük akünüz şarj olmam demez ama. kısa ömürlü bir hayatı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…