ince bir tıngırtı geliyor aslında ama jeneratör büyük ve gürültülü olduğu için emin değilim egsozun birinden duman beyaz duman geliyor sadece
ayrıca yağ kalitesizse ondan da olabilir dendi bana çokta inandırıcı gelmedi bayramdan sonra servis gelecek inşallah hepinize bilgi paylaşımından dolayı çok teşekkür ederim
Kamyonet yolda kalmıştı.yardima gittik.biyel kolları ni toplamış bu ne işe yarar diye konuştu ve bu adam benden 10 yaş büyüktü . Zeytinyağı koyanida gördüm
Kamyonet yolda kalmıştı.yardima gittik.biyel kolları ni toplamış bu ne işe yarar diye konuştu ve bu adam benden 10 yaş büyüktü . Zeytinyağı koyanida gördüm
Yakıt olarak söylüyorum. Yağlama için değil tabiki . Aslında dizel motora zeytinyağı koymak motor icinde sağlıklı olur mu acaba . Akdeniz mucizesi zeytin yağı halis mulis .
Yakıt olarak söylüyorum. Yağlama için değil tabiki . Aslında dizel motora zeytinyağı koymak motor icinde sağlıklı olur mu acaba . Akdeniz mucizesi zeytin yağı halis mulis .
Beyaz dumanın sebebi uygun olmayan yağ kullanımı, yakıtta su olması, segman sıkışması veya kırık segman motorun çok soğuk çalışması vs gibi sebeplerle olur. dizelin karter sıcaklığına, karter havalandırmasına, yakıt deposunun dreynine bakılması faydalı olur.