paskomya Profesyonel Üye Katılım 10 Eki 2009 Mesajlar 9,633 Puanları 2,556 Yaş 60 Konum bodrum 17 Ağu 2021 #21 burak.dursun' Alıntı: Tarımsal sulama aboneliklerini kastettim. Köy evi değil yani TV, buzdolabı vs. yok. Sadece sulama motoru çalıştırmak için abonelik alan ve proje çizdiren insanlar var. Genişletmek için tıkla ... çok güzel sorunun başına tarımsal sulama deseydin soru daha doğru olurdu değil mi?
burak.dursun' Alıntı: Tarımsal sulama aboneliklerini kastettim. Köy evi değil yani TV, buzdolabı vs. yok. Sadece sulama motoru çalıştırmak için abonelik alan ve proje çizdiren insanlar var. Genişletmek için tıkla ... çok güzel sorunun başına tarımsal sulama deseydin soru daha doğru olurdu değil mi?
burak.dursun Üye Katılım 29 Tem 2021 Mesajlar 5 Puanları 1 Yaş 31 17 Ağu 2021 #22 paskomya' Alıntı: çok güzel sorunun başına tarımsal sulama deseydin soru daha doğru olurdu değil mi? Genişletmek için tıkla ... Ben soru sormadım ki. Örnek verdim
paskomya' Alıntı: çok güzel sorunun başına tarımsal sulama deseydin soru daha doğru olurdu değil mi? Genişletmek için tıkla ... Ben soru sormadım ki. Örnek verdim