ağdan alınan görüntüyü lcd ekrana gönderme

aref4

Üye
Katılım
5 Ocak 2014
Mesajlar
2
Puanları
1
merhaba
şirket için kontrol merkezi oluşturmaktayım. durumu şu şekide açıklayım.
4 tane birbirinden ayrı, aşağı yukarı 1 km mesafeli binalar var. birisi merkez ofis. diğer 3 bölgeye interneti buradan vimax antenleri ile sağlıyorum. bu 3 binada bir bilgisayar ve dvr cihazı var. her dvr a ortalama 15 kamera bağlı.
şimdi ben bu dvr lara iç ip den bağlanabiliyorum. yapmak istediğim, bir bilgisayar ile bu 3 dvr ın görüntülerini ayrı ayrı 3 tane lcd ekrana aktarmak. bunu da ağ üzerinden yapmak.
bunu nasıl yapabilirim?
 
3 Ayrı bölgedeki Dvr görüntülerini Dvr ların CMS programlarıyla aynı ekranda bir PC aracılığıyla gösterebilirsin ama 3 dvr ın görüntülerini 3 ayrı ekranda gösterebilmek için 3 tane PC ye ihtiyacın olucaktır maalesef Genelde DVR ların CMS programları sekme açma yöntemiyle çalışmazlar o yüzden 3 pc ye ihtiyacın olucaktır
 
üstad 4 çıkışlı bir ekran kartıyla bağlantı yaptım ancak 2 den fazla ekranı aktif edemedim. windows da "ekran ayarları kaydedilemedi" diye hata mesajı alıyorum.
bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…