bolubeyi Profesyonel Üye Katılım 27 Eyl 2008 Mesajlar 1,681 Puanları 421 Yaş 54 Konum Trabzon 6 Ocak 2024 #2 Soruyu bile yazmaya tenezül etmeyenlere yardım edesim gelmiyor.
arkaplan Profesyonel Üye Katılım 26 Şub 2011 Mesajlar 9,315 Puanları 2,956 6 Ocak 2024 #3 Soruyu yazmanız belki yardım gelir . Son düzenleme: 7 Ocak 2024
paskomya Profesyonel Üye Katılım 10 Eki 2009 Mesajlar 9,594 Puanları 2,556 Yaş 60 Konum bodrum 6 Ocak 2024 #4 bolubeyi' Alıntı: Soruyu bile yazmaya tenezül etmeyenlere yardım edesim gelmiyor. Genişletmek için tıkla ... kızma be ustam/ öğretmenim, baksanıza nicki bile zarzavat (zerzavat) çocuk daha.
bolubeyi' Alıntı: Soruyu bile yazmaya tenezül etmeyenlere yardım edesim gelmiyor. Genişletmek için tıkla ... kızma be ustam/ öğretmenim, baksanıza nicki bile zarzavat (zerzavat) çocuk daha.
Konu Sah zarzavat Üye Katılım 23 Ara 2023 Mesajlar 4 Puanları 1 Yaş 17 7 Ocak 2024 #5 arkaplan' Alıntı: Soruyu yazmanız belki yardım gelir . Genişletmek için tıkla ... resimde vermişim zaten ayrıca başlıkta yazmışım plc şeması lazım diye daha ne belirtmem gerekiyor bolubeyi' Alıntı: Soruyu bile yazmaya tenezül etmeyenlere yardım edesim gelmiyor. Genişletmek için tıkla ... dediğim gibi resimde herşey var ayrıca başlıkta da ayzmışım plc şeması lazım diye
arkaplan' Alıntı: Soruyu yazmanız belki yardım gelir . Genişletmek için tıkla ... resimde vermişim zaten ayrıca başlıkta yazmışım plc şeması lazım diye daha ne belirtmem gerekiyor bolubeyi' Alıntı: Soruyu bile yazmaya tenezül etmeyenlere yardım edesim gelmiyor. Genişletmek için tıkla ... dediğim gibi resimde herşey var ayrıca başlıkta da ayzmışım plc şeması lazım diye
Under Ground Profesyonel Üye Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 6,231 Puanları 2,556 Yaş 40 7 Ocak 2024 #6 zarzavat' Alıntı: resimde vermişim zaten ayrıca başlıkta yazmışım plc şeması lazım diye daha ne belirtmem gerekiyor dediğim gibi resimde herşey var ayrıca başlıkta da ayzmışım plc şeması lazım diye Genişletmek için tıkla ... Siz açık adresinizi @paskomya üstada gönderin. O cevaplayıp size dosya olarak mail ile gönderecek.
zarzavat' Alıntı: resimde vermişim zaten ayrıca başlıkta yazmışım plc şeması lazım diye daha ne belirtmem gerekiyor dediğim gibi resimde herşey var ayrıca başlıkta da ayzmışım plc şeması lazım diye Genişletmek için tıkla ... Siz açık adresinizi @paskomya üstada gönderin. O cevaplayıp size dosya olarak mail ile gönderecek.
arkaplan Profesyonel Üye Katılım 26 Şub 2011 Mesajlar 9,315 Puanları 2,956 7 Ocak 2024 #7 Under Ground' Alıntı: Siz açık adresinizi @paskomya üstada gönderin. O cevaplayıp size dosya olarak mail ile gönderecek. Genişletmek için tıkla ... Ustama izinmi vermek istiyorsunuz bir müddet daha dinlensin diye . Yeni daha sizin beraber ile dinlendi. Kolay gelsin sağlıcakla.
Under Ground' Alıntı: Siz açık adresinizi @paskomya üstada gönderin. O cevaplayıp size dosya olarak mail ile gönderecek. Genişletmek için tıkla ... Ustama izinmi vermek istiyorsunuz bir müddet daha dinlensin diye . Yeni daha sizin beraber ile dinlendi. Kolay gelsin sağlıcakla.
paskomya Profesyonel Üye Katılım 10 Eki 2009 Mesajlar 9,594 Puanları 2,556 Yaş 60 Konum bodrum 7 Ocak 2024 #8 Under Ground' Alıntı: Siz açık adresinizi @paskomya üstada gönderin. O cevaplayıp size dosya olarak mail ile gönderecek. Genişletmek için tıkla ... artık saygı bilmeyen insanlara ve gençlere ve de çocuklara cevap vermiyorum. (orhan abine bile bir kere cevap verdim gitti cami duvarına yaptı) arkaplan' Alıntı: Ustama izinmi vermek istiyorsunuz bir müddet daha dinlensin diye . Yeni daha sizin beraber ile dinlendi. Kolay gelsin sağlıcakla. Genişletmek için tıkla ... toprak çekiyor herhalde, kimseyle uğraşmak istemiyorum, yine de iyi dileklerin için teşekkür ederim.
Under Ground' Alıntı: Siz açık adresinizi @paskomya üstada gönderin. O cevaplayıp size dosya olarak mail ile gönderecek. Genişletmek için tıkla ... artık saygı bilmeyen insanlara ve gençlere ve de çocuklara cevap vermiyorum. (orhan abine bile bir kere cevap verdim gitti cami duvarına yaptı) arkaplan' Alıntı: Ustama izinmi vermek istiyorsunuz bir müddet daha dinlensin diye . Yeni daha sizin beraber ile dinlendi. Kolay gelsin sağlıcakla. Genişletmek için tıkla ... toprak çekiyor herhalde, kimseyle uğraşmak istemiyorum, yine de iyi dileklerin için teşekkür ederim.
Under Ground Profesyonel Üye Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 6,231 Puanları 2,556 Yaş 40 7 Ocak 2024 #9 paskomya' Alıntı: artık saygı bilmeyen insanlara ve gençlere ve de çocuklara cevap vermiyorum. (orhan abine bile bir kere cevap verdim gitti cami duvarına yaptı) toprak çekiyor herhalde, kimseyle uğraşmak istemiyorum, yine de iyi dileklerin için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Forum da bizde artık otum b..m bozuldu konularından yıldı. Arada ilginç mesleki bir mevzu olursa okuyorum sadece bende baba .
paskomya' Alıntı: artık saygı bilmeyen insanlara ve gençlere ve de çocuklara cevap vermiyorum. (orhan abine bile bir kere cevap verdim gitti cami duvarına yaptı) toprak çekiyor herhalde, kimseyle uğraşmak istemiyorum, yine de iyi dileklerin için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Forum da bizde artık otum b..m bozuldu konularından yıldı. Arada ilginç mesleki bir mevzu olursa okuyorum sadece bende baba .
arkaplan Profesyonel Üye Katılım 26 Şub 2011 Mesajlar 9,315 Puanları 2,956 9 Ocak 2024 #10 zarzavat' Alıntı: . Genişletmek için tıkla ... Üç yarışmacılı çözümü. Forumda dolaşın bulun !!! 4 yarışmacılı hale getirin . Son düzenleme: 9 Ocak 2024
zarzavat' Alıntı: . Genişletmek için tıkla ... Üç yarışmacılı çözümü. Forumda dolaşın bulun !!! 4 yarışmacılı hale getirin .