kızma be ustam/ öğretmenim, baksanıza nicki bile zarzavat (zerzavat) çocuk daha.Soruyu bile yazmaya tenezül etmeyenlere yardım edesim gelmiyor.
resimde vermişim zaten ayrıca başlıkta yazmışım plc şeması lazım diye daha ne belirtmem gerekiyorSoruyu yazmanız belki yardım gelir .
dediğim gibi resimde herşey var ayrıca başlıkta da ayzmışım plc şeması lazım diyeSoruyu bile yazmaya tenezül etmeyenlere yardım edesim gelmiyor.
Siz açık adresinizi @paskomya üstada gönderin. O cevaplayıp size dosya olarak mail ile gönderecek.resimde vermişim zaten ayrıca başlıkta yazmışım plc şeması lazım diye daha ne belirtmem gerekiyor
dediğim gibi resimde herşey var ayrıca başlıkta da ayzmışım plc şeması lazım diye
Siz açık adresinizi @paskomya üstada gönderin. O cevaplayıp size dosya olarak mail ile gönderecek.
artık saygı bilmeyen insanlara ve gençlere ve de çocuklara cevap vermiyorum. (orhan abine bile bir kere cevap verdim gitti cami duvarına yaptı)Siz açık adresinizi @paskomya üstada gönderin. O cevaplayıp size dosya olarak mail ile gönderecek.
toprak çekiyor herhalde, kimseyle uğraşmak istemiyorum, yine de iyi dileklerin için teşekkür ederim.Ustama izinmi vermek istiyorsunuz bir müddet daha dinlensin diye .
Yeni daha sizin beraber ile dinlendi.
Kolay gelsin sağlıcakla.
Forum da bizde artık otum b..m bozuldu konularından yıldı. Arada ilginç mesleki bir mevzu olursa okuyorum sadece bende baba .artık saygı bilmeyen insanlara ve gençlere ve de çocuklara cevap vermiyorum. (orhan abine bile bir kere cevap verdim gitti cami duvarına yaptı)
toprak çekiyor herhalde, kimseyle uğraşmak istemiyorum, yine de iyi dileklerin için teşekkür ederim.