selamici
Üye
Uygulamanıza göre ACS 550 serisi sürücülerde hazır uygulama makroları bulunmaktadır.J1 jumper ayarını 4-20mA e getirdikten sonra,makro etkinleştirmek için 9902 parametresini sizin çalışma şeklinize uygun olan uygulamaya alınız.Sorunuz çok açık olmamakla birlikte sizin yapmak istediğiniz uygulama,manuel-oto makrosu (parametre 9905 in değeri 5 olacak)nun etkinleştirmesiyle gerçekleştirilebilir.
Kullanma kılavuzunun 78. sayfasını inceleyiniz.
iyi çalışmalar
http://www.efesotomasyon.com/html/Abb_drive_inverter/ABB ACS550-01 U1 KULLANIM KLAVUZU TUrkCe.pdf
ustat teşekkürler cevabın için fakat şimdi motorda çalışmıyor yani inverter çalıştırmıyor sanırsam bi parametre hatası var bunun fabrika ayarlarına dönüşü mümkünmü yapmak istediğim şu birtane motorumuz var bu motor damlama sulamaya su basıyor su borusuna bir adet 4-20 ma 0-16 bar basınç sensürö taktım birde panonun dışına açma kapama anahtarı taktım inverterden oynamasınlar diye benim sorduğum inverteri açtıktan sonra ayarladığımız basınca göre çalışması birde bu basıncın hangi parametreden ayarladığımız yukarda dediğim gibi şu anda motora yol vermiyor sanırsam parametreleri çok oynadık onun için fabrika reset varmı diye sordum parametreleri ayrıntılı yazarsan sevinirim şimdiden teşekkürler