ABB mi? Schneider mi? Yoksa Siemens mi?

Marka Seçiminizi Yapın

  • ABB

    Oy: 5 23.8%
  • Schnedier

    Oy: 10 47.6%
  • Siemens

    Oy: 9 42.9%

  • Kullanılan toplam oy
    21
arkadaşlar yanlısınız olmasın abb finlandiya malı olarak biliyorum ben genel ürünlerimi abb kullanıyorum teknik desdegi her türlü gece gündüz yardımcı oluyorlar bizzat yerinde uygulamalı olarak gösteriyorlar.bende öncelikle abb sonra siimens diyorum.
 
Kolay ve zamanında temin edebilme sebebiyle schneider. Sağlamlığıda da oldukça memnuniyet verici.
 
ABB ASEA (İsveç) Brown Boveri (İsviçre) ortaklığı ile oluşmuş bir şirkettir. Bunun haricinde dünyanın pek çok ülkesinde büyük fabrikaları vardır. Çin, İtalya, Almanya, Norveç, Mısır, Finlandiya, İspanya, İngiltere, Çek Cumhuriyeti.... gibi
 
merhaba arkadaşım,ben bi işletmeye yeni başladım abb ve Siemens arasında bi tercih yapmam lazım (Siemens sinamics G120 ve ABB ACS850-04) bu konuyla ilgili yardımcı olabilirsen sevinirim.0 *******numaram burdanda ulaşabilirseniz sevinirim.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaslar simensin genelle kontaktorleri cakma olabiliyo ama sirus modeli on numara
 
Çalıştığım fabrıka ürünlerin tamamı nerdeyse schneider. Özellikle kontaktörlerinden çok memmunum siemensten kaliteli derim Ama nedense içimde dünyanın bir numarası Abb demek geliyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…