rayas Üye Katılım 14 Eki 2010 Mesajlar 21 Puanları 1 Yaş 33 6 Ağu 2016 #1 Arkadaşlar, elimde pm554 plc si var, kabloyu temin ettim. Ayrıca ABB nin gönderdiği lojik (dosya) elimde ...bunu PLC ye atmam gerekiyor. Haberleşme ayarlarını yaptım, plc ye bağlandım, login yaptım .. sonrasında "Download the program" diye sordu.Ben de "yes" dedim ... Flexconf.ini ve config.ccf hatası verdi.Plc de error a geçti ."Run" modu su an çalışmıyor. Bunu düzeltmek ve lojiği plc de çalıştırıp ,kalıcı olaraka dosyanın kalmasını istiyorum.Nasıl yapabilirm ?
Arkadaşlar, elimde pm554 plc si var, kabloyu temin ettim. Ayrıca ABB nin gönderdiği lojik (dosya) elimde ...bunu PLC ye atmam gerekiyor. Haberleşme ayarlarını yaptım, plc ye bağlandım, login yaptım .. sonrasında "Download the program" diye sordu.Ben de "yes" dedim ... Flexconf.ini ve config.ccf hatası verdi.Plc de error a geçti ."Run" modu su an çalışmıyor. Bunu düzeltmek ve lojiği plc de çalıştırıp ,kalıcı olaraka dosyanın kalmasını istiyorum.Nasıl yapabilirm ?
izmirial Katılımcı Üye Katılım 14 Haz 2010 Mesajlar 163 Puanları 51 Yaş 34 Konum İzmir 17 Ağu 2016 #2 programlamak için eski sürüm olan Control Builder plus 2.2 veya 2.3 sürümü(bu 1. opsiyon) ya da 2 sene önce çıkan automation builder yazılımını kullanmalısın
programlamak için eski sürüm olan Control Builder plus 2.2 veya 2.3 sürümü(bu 1. opsiyon) ya da 2 sene önce çıkan automation builder yazılımını kullanmalısın
Konu Sah rayas Üye Katılım 14 Eki 2010 Mesajlar 21 Puanları 1 Yaş 33 17 Ağu 2016 #3 TESEKKUR EDERİM , deneyecegim.
tamerakti Üye Katılım 18 Ara 2018 Mesajlar 19 Puanları 1 Yaş 38 8 Haz 2022 #4 Merhabalar, Aynı problemi bende yaşıyorum. sorunu çözebildiniz mi? 2.3 ile program atıyorum.