Abb Softstartlara Dİkkat

kahraman 77

Paylaşımcı üye
Katılım
24 Eyl 2006
Mesajlar
241
Puanları
106
Yaş
48
Konum
Robtek otomasyon
evet ArkadaŞlar Abb Softstart Larda Problem

İlk AldiĞim Abb Marka YumŞak Yolverİcİ İdİ 45 Kw BaĞlantilari Yaptim Basİt Calistirma Yaptim.
soft Start Hareket Almiyor.servİsİ Aradim Sorunuma Cevap Alamadim.bana Servİs Sonradan DÖndÜ
dedİkİ GİrİŞ R-s-t Uclarindan Beslemeyİ Cikar Yanindakİ By Pass GİrİŞİne BaĞla Dedİ BaĞladim.
ama Ne GÖreyİm Motor Calistirdi Fakat Motor Akimi Okumuyor,Üzerİnde Bulunan Yardimci RÖleler Calismiyor.abb Yumsak Yol Verİcİlerİn DİĞer Markalardan Nİye Ucuz OlduĞunu Anladim Bİr De Servİs Çok KÖtÜ 2 Sene Oldu Hala Benİm Problemİme ÇÖzÜm Bulacaklar
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
pekı arkadasım bu konuda abb turkıye yonetımıyle gorustunmu acaba arkadasım.
 
kahraman 77 ' Alıntı:
Kontek Var Onlara Haber Verdİk Hala Gelİcekler Abb Benİm İÇİn BİtmİŞtİr
kontek bayiidir.sen ıstanbulda abb turkıyedekı ılgılelere ulasmayı dene mutlaka sorunun cozulecektır
 
ABB firmasında Emre Özer ile görüşebilirsin. Telefonu 0216 528 22 55. Problemin çözülmeyeceğine inanmıyorum. Ben PSTB serisi ABB softstarter kullanıyorum. Hiçbir problemleri olmadı bugüne kadar. (15kW - 200kW arası)
 
Abb Soft Starterlar Pİyasadakİ En YÜksek Performansa Sahİp Ss Lerdİr.uygulama KonkasÖr Kirici,bİlezİklİ Motor,kati Mİkserler Gİbİ AĞir Proseslerse Cİhazin GÜÇ/baĞlanti SeÇİmİ Ve Bazi Parametrİk Ayarlar İÇİn Yardim Almaniz Gerekİr. TecrÜbe İle SabİtlenmİŞ Bazi DoĞrular Ancak Sahada Ortaya Çikmaktadir.yardim İsteyenlere Herzaman AÇiĞim.
 
320 kw'lık 2 adet motor var bunalrı soft startla yoövermek istiyorum.. Ne tavsiye edersiniz. Bı motorlar değirmen çalıştırıcak ( 80 ton/saat kapasite)..
Saygılarımlar 8)
 
www.halici.com 'dan hüseyin halıcı ile görüşebilirsin ki mutlaka yardım eder.
 
merhaba arkadşım.değirmen motorları için abb pstb 720 -600-70 kullanabilirsin.listesi 7938 euro.değirmenden kastınız inşşat için se ağıryol almayıda hesaba katılır.iskonto kurulum ve diğer teknik yardımlar için vektörel otomasyon firması olarak yardımcı olabilirim.
 
benım sana tavsiyem DANFOSS frekan konvertörleri al kullan memnun olursun garanti veriyorum ve teknık servizi ben ve arkadaşlarım iyi çalışmalar
 

Forum istatistikleri

Konular
129,068
Mesajlar
922,978
Kullanıcılar
451,347
Son üye
mrosleon

Yeni konular

Geri
Üst