şimdi öyle bir sorun ki ilk defa bilgisayar konusunda anlama veremedim buna.Bilgisayarın ktü bilgisayar muhendisliğine bile yolladım.Power supply değiştiler sonuç alamadık.Herşeye baktılar.Bugün şunu farkettim.Ses sistemini bilgisayara bağlamadan çıplak halde prize taktığım zaman yine o ses mevcut.Ama çağırdığım elektrikçi tesisatta sorun bulamadı.En ufak bir kaçak olsa role niz var hemen atar dedi.ben anlamadığım için tamam diyerek geçtim.
Bu öyle bir sorun ki ilk defa bilgisayar konusunda çaresiz kaldım.Bilgisayar muhendislerine gösterdim power supply değiştiler sonuç alamadık.Yanlız bugün şunu farkettim;ses sistemini bilgisayara takmadığım zaman çıplak halde prize taktım yine o ses ses sisteminden geldi.(ses sisteminden olduğunu düşünmeyin çünkü kulaklıkla da geliyordu.)Ayrıca aldığımı ses kartı profesyonel mi diye sorun yöneltmişsiniz.Creative ses kartı.öyle 600$ falan değil.Ama bende diyorum kı ondan olsa bile neden başka yerde çıkarmadı bu sorunu..
peki ses sistemini bilgisayardan ayırdığımda ve yine kulaklık kullandığmda sesin düzelmiş olması gerekmiyor muydu?
zaten öyle yapacam.Yanı lafın gelişi demiyorum hakkaten atacam.2 bin tl verdim bu pc ye.Tek çare laptop almak sanırım.negüzel anlatıldı nesini anlamıyorsun hiçbirini yapamıyorsa bu işinde düzelmesini çok istiyorsan birgisayarında cama yakınsa kaldır at al yenisini senin için son çere buu
kulaklık doğrudan bilgisayara bağlı.Evet trabzonda yaşıyorum buyrun gelin.
zaten öyle yapacam.Yanı lafın gelişi demiyorum hakkaten atacam.2 bin tl verdim bu pc ye.Tek çare laptop almak sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?