Acı kaybımız...

Allah rahmet eylesin herkezin başı sağosun.
Önce kendimizi eğitmeliyiz. enerji var iken hiç bir çalışma yapmamalıyız.

Allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin, cennet mekanı olsun.

Allah rahmet eylesin allah yakınlarına sabır versin ne yazıkki bizim batrolnar güvenlik onlemin malzemesi almadan iş yapmamızı istiyolar para gitmesin hep gelsin diyorlar çalıştığım işyerindende tehlikeli olarak çok çalışıyorum güvenlik için bir şey istediğim zamanında kavga ediyoruz resimden gorduğunuz gibi firma tesisatı böle kurulmuş florasan bozulup ve yerinden bile düşüyor takmam çok tehlikeli dediğimden kavak başlıyor motor sürücüsü gördüğünüz gibi değiştirmesi kerekir diyorum yangın çıkabilir diyorum kiziyorlar kompasasiyon panosundaki kondasatorler patlamiş kontaktorler yanimiş firma tesisati sağlam deiğil yenilenmesi gerekir diyorum tartışma kavga başlar yazicilarin kartuşu dolduruyorum toner tozu zararlidir diyorum tezgah kurmaliyiz diyorum kavga başlar maalesef bizim iş insanlarımızın yanından işçi değeri yoktur durmadan önümüze belge koyarak imzala diyorlar geçmiş olsun arkadaş

Ekli dosyalar

• IMG_20180508_173917.jpg
    601.7 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20181130_173624.jpg
    487.5 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20181123_125616.jpg
    384.1 KB · Görüntüleme: 37

ulan helal olsun elin gavuru bile insana nasıl değer veriyor arkadaş işte bu ülkeden kaçmak için bir sebep daha öyle adamların yanın da çalışmak isterdim...

Vayy deyyuslar vayy bu işveren takımı varya neyse gerisini söylimiym….
eskiden hatırladığm kadarıyla lisede okurken derler diki bir elinle elektriğe dokunursan ayakkabın kauçuk yada ayağının atı tahta olursa ölmezsin yada çarpılırsın yada bir şey olmaz gibi bir muhabbet vardı tam hatırlıyamadım bilen var mı aramızda.. ???

Allah rahmet eylesin ,Allah ailesine yakınlarına sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…