1,5kw için soft starter var mı bilmiyorum soft starter 4kw ve üstü için var diye biliyorum.AC motor sürücüsü kullanarak ta yapabilirsiniz fiyatları artık çok pahalı değil.Motor sürücüsünü aldığınız da Elektrik bağlantıları ve ayar parametreleri kutusundan çıkarKolay gelsin arkadaşlar.
Elimde 1.5kw lik ac motor var .ileri geri kontaktorlerle muhurleme yapmadan(starta bastikca) çalışıyor. Fakat yumşak kalkiş için soft start kullanmak istiyorum nasıl yapmalıyım
Soft start kurulu sistem ?Normal sürücü kullan onunlada yaparsın yumuşak kalkışı.Soft starter 4 kw üstü motorlarda kullanılır yıldız üçgen gerektirdiği yerlerde vs...Tskkr sürücü kullanmak panoyu degistirmek olacak kurulu sistem olduğu için soft start kullanmak istiyorum ama bakalım. Tekrar tskkkr ederim
sistemi değiştirmenize gerek yok!İnvertörler de sizin istediğiniz gibi çalışma özellikleri vardır!Tskkr sürücü kullanmak panoyu degistirmek olacak kurulu sistem olduğu için soft start kullanmak istiyorum ama bakalım. Tekrar tskkkr ederim