Çırak elktrkci
Üye
Selamun aleykum değerli ustalar. Bir yurdun Elektrik bahçe aydınlatması sıkıntılı bir kaç işlem yapılmış. Panoda kacak akımın üstünden değil. Kaçak akım röesinin, ve sigortaların altindan atlama yapılmış.ve üstleri boş. Bahçe aydınlatması içinEkli dosyayı görüntüle 87568Ekli dosyayı görüntüle 87569Ekli dosyayı görüntüle 87570 10 amperlik Sigorta varmış sürekli atiyormus bende gidip b25 amper taktım. Bulaşık yıkayan abla çarpıldı. Ve sigortayı açınca abla çarpılıyor su hattında elektrikli var.. Kapatınca herhangi bişey olmuyor bana yardımcı olurmusunuz. Yapılması gereken işlem nedir? Allah aşkına insan hayatı söz konusu. Ekli dosyayı görüntüle 87571 İnsan hayati söz konusuEkli dosyayı görüntüle 87572
Fotoda K.A.R degerleri cok belli olmuyor. By pass ettiklerine gore k.a.r attigi icin yapmışlardır. Öncelikle tüm dagitimlar k.a.r girildikten sonra yapilmali. İfadenize göre topraklamada sorun var. Govdeye elektrik kaçıran cihazlar da var kuvvetle muhtemel. Buna göre calisma yapılmalı. Sayin @kocamanusta 'nin da belirttigi gibi bilgi birikiminizi aşiyorsa profesyonel yardim alin.Selamun aleykum değerli ustalar. Bir yurdun Elektrik bahçe aydınlatması sıkıntılı bir kaç işlem yapılmış. Panoda kacak akımın üstünden değil. Kaçak akım röesinin, ve sigortaların altindan atlama yapılmış.ve üstleri boş. Bahçe aydınlatması içinEkli dosyayı görüntüle 87568Ekli dosyayı görüntüle 87569Ekli dosyayı görüntüle 87570 10 amperlik Sigorta varmış sürekli atiyormus bende gidip b25 amper taktım. Bulaşık yıkayan abla çarpıldı. Ve sigortayı açınca abla çarpılıyor su hattında elektrikli var.. Kapatınca herhangi bişey olmuyor bana yardımcı olurmusunuz. Yapılması gereken işlem nedir? Allah aşkına insan hayatı söz konusu. Ekli dosyayı görüntüle 87571 İnsan hayati söz konusuEkli dosyayı görüntüle 87572
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?