acil yardım elektrik düşüklüğü

Kombiyi bi kaç haftadir taktık ve trafodan son bağlanti ve ek noktalarina kadar kontrol edip sıkıntı oluşturabilecek yerleri elden geçirdik,ayrica rezistanslarin hepsi 3 fazlı kombi devreye girmeden önce voltajlar normal ama çaliştirinca resmen o fazi öldürüyor.şimdiden değerli yorumlariniz içinde ayrica tşk ederim

Pensampermetre ile faz akımlarını ölçmenizi söylemiştim. Fazın birinden aşırı akım çekiliyor o fazın gerilimi aşırı düşüyor, diğer fazlardaki ufak gerilim düşüşüde bir faza aşırı yüklenme dengesizliği neticesi nötrde gerilim artması. Yorumum bu şekildedir.

Son düzenleme:
1- Bu voltaj çöküşünü nereden ölçüyorsunuz?

2- Bu voltajı ana dağıtım panonuza yada trafo çıkışına kadar ölçerek takip ettiniz mi?

Etmediyseniz sorunun çözümüne yaklaşmadık. Bu ölçümü sadece kombi tarafında yaptıysanız belkide kablo imalatından olabilecek hataları gözden kaçırmış oluyoruz.

O faz bi kaç amper fazla çekiyor fazla bi fark yok aslinda,fax düşümüde bizim panoda 130 lara şebekede 170 lere,Tr panosunda 200 lerde.Tr uzaklikta 400-500 mt civarinda

doğru tek fazda olduğunu farkedemedim uyarın için sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…