ortdakı şey opto kupler mi ve bu devre benim devremden farklı olmuş mekanık tetıkleme elektronık kesime uratmaya çalısıyorumDEVREYİ ÇİZDİM çalışır garanti kaydemedim foto çektim ofis belgesi olarak yolladım
ayrıca tristörler ac deyarım alternans geçirir biliyorsun yani lamba üzerinde 110v ölçülür yine tristörler ac de çalışırken sürekli tetikjlemen gerekir tetiklemeyi kestiğin zaman çıkıştan bişi alamazsın ac de çalışırken sizin yaptıgınız dc ilede tetiklenebilir fakat yinede yarım alternans geçirir 300-400-500A i kontrol edebilirsiniz fakat iyibir sogutucuya baglamalısınız.
ayrıca tristörler ac deyarım alternans geçirir biliyorsun yani lamba üzerinde 110v ölçülür yine tristörler ac de çalışırken sürekli tetikjlemen gerekir tetiklemeyi kestiğin zaman çıkıştan bişi alamazsın ac de çalışırken sizin yaptıgınız dc ilede tetiklenebilir fakat yinede yarım alternans geçirir 300-400-500A i kontrol edebilirsiniz fakat iyibir sogutucuya baglamalısınız.
Tristoruu cok guclu bi cihaza baglamicam tristorle 220v ac 2 tane lamba yakmayi duaunuyorum lambalar maksimum 50watlik olur yani tristorum bu iki lambayi kaldirir demi tristore asiri yuklenme filan olmazz yani devremm istedigim gibi calisir diyosunuzzayrıca tristörler ac deyarım alternans geçirir biliyorsun yani lamba üzerinde 110v ölçülür yine tristörler ac de çalışırken sürekli tetikjlemen gerekir tetiklemeyi kestiğin zaman çıkıştan bişi alamazsın ac de çalışırken sizin yaptıgınız dc ilede tetiklenebilir fakat yinede yarım alternans geçirir 300-400-500A i kontrol edebilirsiniz fakat iyibir sogutucuya baglamalısınız.