egtekin Üye Katılım 28 Ara 2013 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 40 28 Ara 2013 #1 Arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. bir robot projesinde kullanılmak üzere 3 adet aktüatör ihtiyacım var. aktüatörlerin strok uzunluğu 50 cm,en az 100 kg itme kuvveti ve saniyede 10 cm hareket hızı olmalı. bu aktüatörleri nereden temin edebileceğim konusunda yardımlarınızı bekliyorum. herkese projelerinde başarılar diliyorum.
Arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. bir robot projesinde kullanılmak üzere 3 adet aktüatör ihtiyacım var. aktüatörlerin strok uzunluğu 50 cm,en az 100 kg itme kuvveti ve saniyede 10 cm hareket hızı olmalı. bu aktüatörleri nereden temin edebileceğim konusunda yardımlarınızı bekliyorum. herkese projelerinde başarılar diliyorum.
Konu Sah KS egtekin Üye Katılım 28 Ara 2013 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 40 1 Ocak 2014 #2 arkadaşlar bir fikri olan yok mu ?
mehmetkose Usta Üye Katılım 21 Kas 2006 Mesajlar 598 Puanları 196 2 Ocak 2014 #3 TEKA Teknik Cihazlar San. Tic. A.S. (www.tekateknik.com.tr ) adresinden Shin KAYA bey ile görüşebilirsiniz... ben daha önce bu firma dan almıştım...
TEKA Teknik Cihazlar San. Tic. A.S. (www.tekateknik.com.tr ) adresinden Shin KAYA bey ile görüşebilirsiniz... ben daha önce bu firma dan almıştım...