Selam;
Adaptörünüzün 30 A yazan değeri 30 Ampere kadar yük taşıyabileceğini belirtiyor.
Atıyorum siz 10 Amper gücünde 12 Volt ile çalışan 3 adet yükü paralel bağlarsanız bu adaptörünüz her bir yüke 12 v 10 A iletir.Fakat 15 A gücünde 12 Volt ile çalışan 2 yükü seri bağlarsanız sizin dediğiniz gibi adaptörünüzün çıkışı o zaman 2 ye bölünecek ve takmış olduğunuz yükler çalışmayacaktır.Paralel ve Seri bağlantıyı bilmiyorsanız araştırınız.
Forumunuza yeni üye oldum onun için ilk öncelikle herkese merhaba.
Benim kendi çapımda yapmayı düşündüğüm bir proje için 12 volt 30 amperlik bir adaptöre ihtiyacım oldu ve aldım.Benim merak ettiğim şey bu adaptörün çıkışını 2 veya fazla olucak şekilde farklı ünitelere dağıtırsam çıkış birimlerinde kayıp yaşarmıyım (matıken bana evet gibi geliyor ama bir bilene sormak istedim) yani örneğin 2 çıkışta 12 volt 30 amp elde edermiyim yoksa bu 6 volt 15 amp şeklinde mi olur.Umarım yardımcı olursunuz.Saygılar...
Forumunuza yeni üye oldum onun için ilk öncelikle herkese merhaba.
Benim kendi çapımda yapmayı düşündüğüm bir proje için 12 volt 30 amperlik bir adaptöre ihtiyacım oldu ve aldım.Benim merak ettiğim şey bu adaptörün çıkışını 2 veya fazla olucak şekilde farklı ünitelere dağıtırsam çıkış birimlerinde kayıp yaşarmıyım (matıken bana evet gibi geliyor ama bir bilene sormak istedim) yani örneğin 2 çıkışta 12 volt 30 amp elde edermiyim yoksa bu 6 volt 15 amp şeklinde mi olur.Umarım yardımcı olursunuz.Saygılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?