tplinkFirma derken hangi firma yapıyor bunu acaba..üretici mi,ithalatçı mı,toptancı mı?
Ayrıca kutu üzerinde kutu içeriği yazması lazım..hangi markaymış bu kamera, bize denk gelmesin..
youtube kutu aciliminda niye varAdaptör satmamaya başladılar belki size denk gelmiştir.
Yani hesap daha çok kar etme. Bugün oğlan Samsung tel aldı, adaptör çıkmadı. Ayrıca satın aldı, 400TL. !Juan, motosikleti ile Meksika sınırına gelir. Arkasındaki iki bÜyÜk çantayı gören sınır polisi şüphelenir ve içinde ne Olduğunu sorar. Juan, Yalnızca 'kum' diye yanıt verince polis, 'aç bakalım çantaları' der.
Juan çantaları açar, polis didik didik kontrol etmesine rağmen kumdan başka bir şey bulamaz. Bununla yetinmeyen polis, gece yarısına kadar kumu her türlü tahlilden geçirtir. Ancak saf kumdan başka bir şey yoktur.
Polis, çantalarını Juan'a geri verir ve sınırdan geçmesine izin verir.
Ertesi gün Juan motosikletinin arkasında iki büyük çantayla tekrar sınırda belirir.
Polis Juan'i gene durdurur, didik didik arar, bir şey bulamaz ve Juan'i serbest bırakmak zorunda kalır. Bu olay, polis emekli olana dek yıllarca devam eder.
Bir gün emekli polis Meksika'da bir barda otururken Juan'ın içeri girdiğini görür ve derhal yakasına yapışır,
-'Senin yıllardır bir şeyler kaçırdığından eminim. Çıldıracağım.
Geceleri uyku uyuyamıyordum, senin yüzünden. Lütfen anlat bana ne kaçırdığını. Aramızda kalacağından emin olabilirsin.
Juan gülümseyerek yanıtlar,
-'Motosikleeet'.
Recep ustam, şaşırdım. 400 mü? 4000 mi? 40.000 mi? ben 3 ay önce benim kıza iphone aldım şarj aletiBu "tasarruf" olayı aklıma şu fıkrayı getirdi;
Yani hesap daha çok kar etme. Bugün oğlan Samsung tel aldı, adaptör çıkmadı. Ayrıca satın aldı, 400TL. !
Yok ustam, 45w adaptör 400TL. 30k da telefona verdi.Recep ustam, şaşırdım. 400 mü? 4000 mi? 40.000 mi? ben 3 ay önce benim kıza iphone aldım şarj aleti
400 ₺ idi. toplamda 46,5k gitti, tek çekim. sanırım iki 0 eksik yazdın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?