elektrikçicüneyt
Profesyonel Üye
dükkanı olan ve malzemeli iş yapan arkadaşlar lütfen adi çin malı ürünleri kullanmayalım.markasını yazacağım arkadaş şems ve flash marka sigortalar kadar adi malzeme ben görmedim.bunlara tse belge vermiş eğer sahte değilse üzerlerindeki damga siemensle aralarında 3 lira fark var arkadaş 3 tl az kazanın ama yaptığınız iş müşterinizin canına malına kastetmesin.artık her ay bir yerde Elektrik kontağından çıkan yangın haberi duyuyoruz.bursadaki hastahane yangınından sonrada geçenlerde 7 katlı bir binada elektrik kontağından yangın çıktı.eskiden ben bu kadar çok elektrik kontağından çıkan yangın haberi duymuyordum.şimdi piyasa çakma sigortalarla doldu üstünde Sigorta yazıyor ama yaptığı iş pako şalterden farksız.yana bildiği kadar akıma dayanıp devreleri yaktıktan sonra çalışmaz hale gelinceye kadar çalışıyor sigortalar.bütün hırsımız 3 lira daha fazla kazanmak için mi?bırakın 3 lirada kazanmayalım.ama insanların canlarını ve mallarını bu adi sigortalara emanet etmeyelim.yalvarıyorum artık size.ben toptancıyla konuştum ve hatta Siemens sigorta aldım.4,3 tl ye aldım tanesini öbür markalar kaç lira dedim.1,5 dan başlıyor 1,8 tl ye çıkıyor dedi.çok mu büyük fark!!!!değer mi bir insanın senelerce çalışıp yaptığı evi yakma ihtimali olan bir sigorta kullanmaya????