Akü Kontrolü

cani

Üye
Katılım
9 Ağu 2007
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
40
Sevgili Dostlar,

Elimde bir smps güç kaynağı bulunuyor. Bu güç kaynağına elektrik kesintilerinde cihazımı besleyebilmek için gerekli aküleride bağladım. Ancak benim bildiğim kadarı ile bu kuru aküleri tamamen bitirince aküler ölüyor. Duyduğum kadarı ile akü kontrol kartı gibi bir ürün bulunuyormuş ve bunlar aküler tamamen bitmeden önce akımı kesiyorlarmış... Buna benzer bir ürünü nerde bulabilirim veya başka bir öneriniz var mı?

Teşekkürler...

Can İ.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Hasanium teşekkürler...Elektronik dünya da benzer bir proje yok
 
evet arkadaşım,yazı hatası özür dilerim
 
Okumuyormusunuz arkadaşlar mesleki içerikli forum ve portal linklerin yayınlanması yasaktır.Israrla link vermenin ne alemi var.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…