kadirmania
Üye
benim gibi geç ve güç anlayanlar için ayrıntı çok önemli, şimcik kartı ölçtün mü? hani fotosu filan varsa biz de görsek. 6 volt motor 12 voltta 2 kat daha hızlı döner; döner de ne kadar dayanır ben bilemem azıcık daha detay ver ki benim kalın kafam daha güzel yorumlar yapsınİyi geceler. 6 volt akülü aracıma 12 volt akü taktım 2 hafta oluyor güzel çalışıyordu fakat bugün motora turbo takılmış gibi hızlandı, kalkışlarda patinaj ile kalkıyor ve zıplıyor resmen .kumandalı model. İlk başta kart arızası diye düşündüm fakat bütün fonksiyonları çalışıyor. Bütün özellikleri aktif. Termik Sigorta arızası olabilir mi . Sigorta eleltriği iletiyor fakat başka arıza oluyor mu sigortada bilmiyorum , bilgisi olan paylaşabilir mi
Ölçü aletim yok ama kart 6 volt araç 6 volt takılı olan aküde 6 volttu zaten fotosunu eklerim. Evet hızlı dönüyor fakat sorunumuz ilk gaza basışımızda çok hızlı hareket etmesi normalde yavaş yavaş hızlanırdı. Şuan sabit hızla çalışmaya başlıyor. Rolelerden olabilir mibenim gibi geç ve güç anlayanlar için ayrıntı çok önemli, şimcik kartı ölçtün mü? hani fotosu filan varsa biz de görsek. 6 volt motor 12 voltta 2 kat daha hızlı döner; döner de ne kadar dayanır ben bilemem azıcık daha detay ver ki benim kalın kafam daha güzel yorumlar yapsın
İyi geceler. 6 volt akülü aracıma 12 volt akü taktım 2 hafta oluyor güzel çalışıyordu fakat bugün motora turbo takılmış gibi hızlandı, kalkışlarda patinaj ile kalkıyor ve zıplıyor resmen .kumandalı model. İlk başta kart arızası diye düşündüm fakat bütün fonksiyonları çalışıyor. Bütün özellikleri aktif. Termik Sigorta arızası olabilir mi . Sigorta eleltriği iletiyor fakat başka arıza oluyor mu sigortada bilmiyorum , bilgisi olan paylaşabilir mi
Araç zaten 12 volt. Aku tam şarjda 12.7 volt. Ben 12 volt çıkış veren akünün çıkışını 15 volt civarına sabitlemek istiyorum. Bir miktar daha hızlı olması için.Yavaş yavaş hızlanan araçlarda soft start devresi olur. Bu devrenin çıkışından önce genellikle bir mosfet olur bu mosfetten, direnç ve kapasitörlerle voltajın yavaş akması sağlanır.
Devre 6V için tasarladığından direnç ve kapasitörlerde ona göre seçilmiştir. Sen voltajı 12v çıkardıysan o direnç ve kapasitörlerinde ona göre revize edilmesi gerekebilir oraları bir kontrol etmeni tavsiye ederim.
Kusura bakma alıntı yapmayı unutmuşum rdvn.avc41 arkadaşa cevaben yazmıştım.Araç zaten 12 volt. Aku tam şarjda 12.7 volt. Ben 12 volt çıkış veren akünün çıkışını 15 volt civarına sabitlemek istiyorum. Bir miktar daha hızlı olması için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?