Affansen Katılımcı Üye Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 501 Puanları 56 20 Ocak 2021 #11 Canmose' Alıntı: Aküden gerekli faydayı görmedim kutuplar düzeldi ama kendini kurtaramadık Genişletmek için tıkla ... Aman çöpe falan atmayın. Doğaya zararı var.
Canmose' Alıntı: Aküden gerekli faydayı görmedim kutuplar düzeldi ama kendini kurtaramadık Genişletmek için tıkla ... Aman çöpe falan atmayın. Doğaya zararı var.
bolubeyi Profesyonel Üye Katılım 27 Eyl 2008 Mesajlar 1,681 Puanları 421 Yaş 54 Konum Trabzon 20 Ocak 2021 #12 Yaradan rahmet eylesin.
rsimsek Profesyonel Üye Katılım 3 Haz 2010 Mesajlar 3,956 Puanları 731 Konum Anadolu yakası 21 Ocak 2021 #13 Canmose' Alıntı: Aküden gerekli faydayı görmedim kutuplar düzeldi ama kendini kurtaramadık Genişletmek için tıkla ... Ben de pek ümitli değildim.
Canmose' Alıntı: Aküden gerekli faydayı görmedim kutuplar düzeldi ama kendini kurtaramadık Genişletmek için tıkla ... Ben de pek ümitli değildim.
kaygısız Usta Üye Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 1,627 Puanları 181 21 Ocak 2021 #14 Ters kutuplanma guruptaki kötü durumdaki akünün deşarj olup önce sıfıra sonra ters yönde şarj olması ile meydana gelir. En zayıf halka olduğundan beklentilerin fazla olmaması düşünülür.
Ters kutuplanma guruptaki kötü durumdaki akünün deşarj olup önce sıfıra sonra ters yönde şarj olması ile meydana gelir. En zayıf halka olduğundan beklentilerin fazla olmaması düşünülür.