Akıllı inverter buzdolabı çalıştırmıyor

@paskomya ustam haklı olabilirsin. Malum modifye sinüs tam sinüse göre daha bir tırtıklı ve pürüzlü. Elektronik cihazlar için uzun vadede çok sağlıklı olmayacağını duymuştum.
sağlıklı olmadığı doğru değil aslında modifiye sinüs 50Hz de çalışıyor dalga boyu kare değil ama eğride değil piramit gibi ikisinin arasında, kapitalist sistemin zorlamasıdır aslında. ama çok hassas cihazlar için söylenebilir.

İyi akşamlar aynı sorunu ben de yaşıyorum 1000w tam sinüs akıllı inverter var sadece gün batımından sonra uyarı verip elektriği kesiyor. Siz nasıl bı çözüm bulabildiniz

1000 watt çalıştırır mı emin değilim. 1500 watt ile çalıştırmıştım. Güneş varken çalışıyorsa, akşam akü voltajı düştüğünden invertör kesime gidiyor olabilir. Çalıştığı zaman ve çalışmadığı zamanki akü voltajını ölçmek lazım.

200amper jel akü var ve %90 doluluk gösteriyor inverter uyarı verdiğinde. Dediğiniz ölçümü yapayım bakalım inşallah bı çözüm bulabilirim

Doluluğu maalesef içindeki güce göre değil verdiği gerilime göre hesaplıyor. Dolaysıyla yanıltıcı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…