Konu Sah rsimsek Profesyonel Üye Katılım 3 Haz 2010 Mesajlar 3,976 Puanları 731 Konum Anadolu yakası 20 Eyl 2023 #21 -taha-' Alıntı: 2R70 olarak okudum resmi bence 2.7ohm Genişletmek için tıkla ... Prizin devre şeması olsa emin olurduk. mehmet.bey' Alıntı: Çalışan priz, bozulanın aynısı ise oradan karşılaştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Yok değil, farklı marka.
-taha-' Alıntı: 2R70 olarak okudum resmi bence 2.7ohm Genişletmek için tıkla ... Prizin devre şeması olsa emin olurduk. mehmet.bey' Alıntı: Çalışan priz, bozulanın aynısı ise oradan karşılaştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Yok değil, farklı marka.
mehmet.bey Profesyonel Üye Katılım 19 Ara 2011 Mesajlar 2,563 Puanları 281 Yaş 57 Konum Galaksi Dışı 20 Eyl 2023 #22 Sağlam olan prizin direnç resimlerini paylaşsanız, olmaz mı?
Konu Sah rsimsek Profesyonel Üye Katılım 3 Haz 2010 Mesajlar 3,976 Puanları 731 Konum Anadolu yakası 20 Eyl 2023 #23 Şu an köyde. Açmak da epey zor ve riskli olduydu. Zaten arızalı diye dağılmasını göze almıştım. Diğeri garanti kapsamında henüz. Bir süre daha şemaya ulaşamasam 2R70 olarak seri lamba üzerinden denemeyi düşünüyorum.
Şu an köyde. Açmak da epey zor ve riskli olduydu. Zaten arızalı diye dağılmasını göze almıştım. Diğeri garanti kapsamında henüz. Bir süre daha şemaya ulaşamasam 2R70 olarak seri lamba üzerinden denemeyi düşünüyorum.