Akıllı Saat

Saatte bir sorun olsaydı muhtemelen daha ilk partide üreticiye açılan davalarla iflas bayrağını çekerdi!

Deri hava alamıyorum ben diye kırmızı sinyal veriyor , üstüne de su ve nem takviyesi.
Modern zamanlarım obsesif insanı: Hiiiiii . Radyasyona maruz kaldım ben .
Cevap : Küllü nefsin zaigatul mevt . Sümme ilayna turceun.

Bütün Elektronik cihazlar bir miktar radyasyon yayar. Cep telefonunun yaydığı radyasyon saattekinden kat kat fazladır. Siz hiç cep telefonunun yaydığı radyasyon kaynaklı kulağında yanık olan birini duydunuz mu? Ya da monitöre çok bakmaktan yüzü yanmış birini? Peki radyasyon yanıkları peşi sıra böyle işaretler mi bırakıyorlar?

Güzel açıklama ve soru,

Bu konuda dünya iki grup,kimi bilimsel grup tehlike kanser riski var diyor kimi grup ise tehlike yok diyor!En iyi çareyi bilim bulsun.

Bu konuda dünya iki grup,kimi bilimsel grup tehlike kanser riski var diyor kimi grup ise tehlike yok diyor!En iyi çareyi bilim bulsun.
Konumuz radyasyonun sağlığa olan zararı değil sağlığa olan zararları zaten belli, konu bu radyasyonun ciddi derece yanık oluşumuna sebep olup olamayacağı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…